Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък продължавам да скъсявам и си чакам 1.3330 следващите дни ... стоповете ми са около 1.3580
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сити,здравей и успешна седмица.Що,така бързо се отказа от късите?Слизането ще е брутално,както и става последните 3-4 седмици.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
и аз скъсих сутринта малко късно влезнах на 1.3530 ,очаквам да направи по-ниско дъно от 1.3300, но ще видим как ще се развие
Ти за Ситито не се кахъри, той си знае работата.
Чака корекцията, ще гледа и от нея да изсмуче доларите, и после пак ще се пусне с шейната.
Виж, на мен корекции не ми стиска да търгувам, аз си карам по основния тренд.![]()
Така си е и най-безболезнено.
Но,Ситито съм го признал,че е като сърфист.Много бързо,обръща платната и постоянно е по вълните.Докато,аз понякога пийвам и малко солена водица,докато чакам да ме избута до брега.
Сигурно,щото съм тъп,но упорит![]()
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.