Дано да слезе още, чe после да почнем да го купуваме яката![]()
Дано да слезе още, чe после да почнем да го купуваме яката![]()
Струва ми се доста добър анализ, ще видим как ще се получи, като цяло очаквам, че след края на тази година ще почне да бичи.опаднах на интересен анализ. Гледам за сега цената се движи много близо до прогнозираната.
http://elliottwavepredictions.com/ht...redictionscom/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сигурен съм, че съвсем скоро ще видим седмичен бар, който ще удари стабилна подкрепа и ще се изтегли нагоре като шиш. От там преспокойно мога да купувам.
Ам той Фицката по-на-запад от България ги гледа гърлата)
А то колко ти трябват е въпрос на нагласа
Пък и ТРЯБВА е разтегливо понятие)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте, златари!
Може ли, да ми препоръчате компании(сайтове), които продават физическо злато с нормален спред в сравнение с текущата цена и с опция да си го изкупят обратно?
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Добро утро!
Айде да го проверим дали ще има сили да излезе от рейнджа.... дълга 1238.8 с 2 долара стоп и 4 таргет![]()
Добро утро колеги
Според мен ще има голяма промоция на злато
Твърдо Селл..........................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добро утро
Гледам рано, рано се е опитало да се изсипе до 1226![]()