Ето още нещо и дано е полезно на някого...Б. Уендъл: Как да търгуваме страха на пазара
http://profit.bg/news/B-Uendul:-Kak-...id-115669.html
Ето още нещо и дано е полезно на някого...Б. Уендъл: Как да търгуваме страха на пазара
http://profit.bg/news/B-Uendul:-Kak-...id-115669.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Интересна статия, остава да се опитаме да надхитрим всички,което разбира се е неъзможно но поне да не сме сред най -големите шараниЕто още нещо и дано е полезно на някого...Б. Уендъл: Как да търгуваме страха на пазара
http://profit.bg/news/B-Uendul:-Kak-...id-115669.html![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Moята яде гранули от по 16лв килограмаНякъде около 30лв й излиза издръжката на месец
![]()
Това че е котка, не означава, че не може да получава отлични грижи. Обичам да се грижа за тези които обичам.
А 30лв е интернета ми. Така че не виждам проблем честно казано. Ако искам и със сьомга ще я храня![]()
Олег по принцип не пиша, че не съм много в час на форекс темите, но по въпроса с котките да ти дам един акъл, ако вече не го знаеш. Имам персийка. Голяма скубарка беше. Откакто взех да я храня с Origin заглади косъма и не пуска почти нищо. За мен тази храна е най - доброто на БГ пазара. От същата ценова категория е, която ти споменаваш. Има една малка подробност. Трябва да я смесваш с някаква друга (Royal, Advance и т.н.), защото котките не я ядат, понеже не добавят изкуствени миризми.
Oleg (24-11-2013)
kalanag, мерси.
Значи това което казваш за скубането и при моята ставаше, при по-евтините храни. Иначе това за смесването си го прави човека в магазина и слага такова за здрава козинаНе гледам за марки, но като му кажа, сложи ми от хубавата храна и той слага, и тя е супер доволна и щастлива като й дам
Сега се проскубва само когато си сменя козината и то не е много.
требе сте акули в тоз бизнес ко искате дългосрочно да пичелите на пазара
под акули минете ли ше ви изядат въпрос на време да ви издебнат![]()
В океана има място за всички,много твари си живеят без да стават жертва на акулите,така е и на финансовите пазари.
Моята пък си хапва от моята храна, това животно по някакъв начин различава безпогрешно типовете месо и обиквено яде само това, което и на мен ми харесваСъщо толкова претенциозна е към котешката храна, или я яде или не иска да я помирише даже
![]()
Аз имах сиамска.... не знам какви проблеми сте имали с храненето на котки, но този дявол се хранеше с вълна.. Чорапи елеци терлици, квот прокопса.. изчезваОлег по принцип не пиша, че не съм много в час на форекс темите, но по въпроса с котките да ти дам един акъл, ако вече не го знаеш. Имам персийка. Голяма скубарка беше. Откакто взех да я храня с Origin заглади косъма и не пуска почти нищо. За мен тази храна е най - доброто на БГ пазара. От същата ценова категория е, която ти споменаваш. Има една малка подробност. Трябва да я смесваш с някаква друга (Royal, Advance и т.н.), защото котките не я ядат, понеже не добавят изкуствени миризми.![]()
![]()