И ситито ше му е сладък хаперитива......
Сношната дълга вече свети на плюс. Стопа още на червено, ама май скоро ше гу местим.
Само да пробием тия десеторни връхчета около 1.3470 на М5
И ситито ше му е сладък хаперитива......
Сношната дълга вече свети на плюс. Стопа още на червено, ама май скоро ше гу местим.
Само да пробием тия десеторни връхчета около 1.3470 на М5
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Сити,да ги пробием..колко да ги пробием.Колко мислиш,че ще подскочи.Ти поне ги казваш,по реалистични.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
То по-добре го мести на +, че знаеш ли какви изненади може да има, както беше вчера...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малии, как го ритна линията..............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е ти ме фърли у размисли и страсти,сега пак ще се блещя умно пред графиките
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Айдеееее, почнаха май късите пасове.......
сдфгхймк,лкйнхбгжфдцфжгбх ймк,йнбжцьзьцжбн
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
мдаааааааа.......кендъла е попова лъжичка![]()
Здравейте,има ли някой,който търгувa в TRADER.BG,от 17 мин. ми спряха достъпа до сървара,казват повреда и ако искам по телефона да ми изпълняват сделките,има ли и други колеги с проблем като мен?