stanislavnba
нееее,беше скромно число,но и времето беше малко-един учебен час
stanislavnba
нееее,беше скромно число,но и времето беше малко-един учебен час
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
chocho, благодаря, желая ти успехи и на теб![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
stanislavnba Много си надъхан явно или имаш много за споделяне![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
d0r0tyt07, не ама ако става въпрос за състезание в такива кратки срокове..
винаги има време за губене![]()
scooterr
те Шампионатите,са за Шампиони,аз съм дребна рибка
stanislavnba
да не забравя ме,че отскоро дращя тук,кат за новобранка се справих![]()
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
то няма нужда да разбираш за да нащракаш..
аз имам периоди когат оне търгувам по една или друга причина и ей като днес пиша като луд..
важно е мухабет да става.
Благодаря,за съвета.
Не се обиждай,но много клиширано ми звучи.Постоянно виждам хора,който така са си повярвали,че чак са се у.....
Предпочитам,по-полека.Още веднъж,благодарско и мноооого победи по турнирите![]()
Тя като тръгне приказката, бохукса са навърта от раз![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.