Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен тая Здравна каса трябва да се махне и да се направи някаква нормална реформа, за да може да има нормално здравеопазване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Застраховка,му е майката.На,всеки 3 или 6мес.,на контролен преглед.
В,частните болници и клиники,отношението е по-различно.Уж,всички една клетва са давали.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
клетвата отдавна няма стойност, важно е парите да играят. Имаш ли пари всичко е наред
Масова практика си е парите си вървят в здравеопазването, пък ти се молиш да си уцелил такъв дето взима пари и си върши работата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
![]()
Може ли лекинко,да не се съглася с теб.Събери трима доктори и ще получиш,три различни диагнози.Като всеки претендира,че неговата е "експертна".Ако,в самото начало тръгнеш с парите,ще те подхвърлят,като топка.И дълго и продължително,ще си във въздуха.Затова,от години на лекар и катаджия,рушвет не давам.
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Това, за да го направиш пак ти трябват пари- по здравна каса не става, не е това централния проблем на здравеопазването, не съм убедена, че и с пари и без пари ще получиш добро и качествена здравна услуга.
Ходиш, проучваш, кой светилото, пък това пък онова.
Да не говорим, че за скъпо изследване по здравна каса те отсвирват за след незнам си колко време, за онкологичните пък да не говорим, без пари си си жив загинал, но и парите не ти дават гаранцията.
Това ми е виждането, с пари единствено имаш повече опции, но пак трябва да попаднеш на такъв, който си разбира от работата, че и сред тях има бая неграмотен народ.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Неееее,стига с таз корупция.От години плащам,солидна здравна застраховка.Ходя,на профилактични само в една съща болница.
Ако,нещо не съм доволен-заплашвам застрахователя,той пък заплашва болницата.Ноне търся вече,други мнения.Така както от години,карам колата само в един сервиз-оторизираният.Независимо,к олко по-скъпо е.
не знам, аз още не мога да се доверя на едно здравно заведение, а пък за един единствен лекар да не говорим