Абсолютно. По-добре у форекса от колкото в залата![]()
![]()
Абсолютно. По-добре у форекса от колкото в залата![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако настилката е бетон, вземи лепило Ц-200 или нещо от тая серия и залепете балатума.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
духалка няма нужда... шъ хапвате повечко бобец![]()
![]()
тъй шъ имате даже две духалки (ку сте двама)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
То ако няма духалка ще е голям стимул да се сгрявате![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хахаха бобеца е вариант, че с тея цени на тока ... не че ние ще го плащаме ама ..![]()
![]()
albagpipe, най-добре е един компот с пасатора си става супер сок.
Ако го направите няма да съжеляваш. Няма нещо по-добро от това да развиеш тялото си.Абе нищо сериозно просто бяхме си мислили с един приятел нещо то пък взе, че ни се отвори възможност и сега работя по идеята.
Искахме да си правим някъде нещо като малък фитнес, че аз и тежести имам и колелата нямахме къде да държим и една женичка комшийка каза, че не си ползва мазата и сега съм се заел да я наглася по най-удобния начин за трениране. Ще трябва да заварим някоя лежанка и да направим лост и евентуално успоредка и става бомба.. Намерих един стар балатум го разпънахме долу, дори днес ще ходя да го нагаждам, би трябвало да се е изправил. Имаше една дупка там ходихме до кариерата за камъни та я оправихме.. Ток си има барабар и някоя духалка ще можем да измислим сигурно
albagpipe, щом пием такива гадости не ми се мисли какво на дават да ядем![]()