https://forum.bg/showthread.php?862-...D0%98!/page767Образованието е тема, която открай време ме вълнува, 7 години съм била в училищно настоятелство и съм ги разбрала тия неща, но извън училищата това въобще не излиза.
Щото и масово родителите не си правят труда да разберат що е туй ЗИП и що е туй СИП, учебните планове вече масово училищата си ги слагат на сайтовете, ама кой чете.
----------
А ти какво умееш , мишок , що се скри, друго освен беезмислено изречение и обида можеш ли да напишеш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малко по малко, малко по малко и току виж разширим някоя друга държава![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да ти чета поредните обиди, ами това че само това го можеш всички разбрахме, мъж като на л-----о на дъжд, коментираш ме аз какво съм спамела, и какво съм правела аз показах- ти какво направи продължи с обидите.
Я да видим - това твоето какводруго можеш ли освен това и безмислени изречение- е знам боли да ти го показват и казват в очите, ама като толкова си можеш, ходи в някоя темичка дето ще ти пърхат с мигли и ще ти пускат картинки с манджички.
Аутсайдерче.....................с жълто около устата.
----------
https://forum.bg/showthread.php?593-...%D0%90/page146
Срещу това можеш ли нещо да покажеш, щото досега пак показа само обиди.Е влияе ти зле на самочуствието, ама си е твой проблема
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Повтарям за да го прочетат повече хора от сайтаДа ти чета поредните обиди, ами това че само това го можеш всички разбрахме, мъж като на л-----о на дъжд, коментираш ме аз какво съм спамела, и какво съм правела аз показах- ти какво направи продължи с обидите.
Я да видим - това твоето какводруго можеш ли освен това и безмислени изречение- е знам боли да ти го показват и казват в очите, ама като толкова си можеш, ходи в някоя темичка дето ще ти пърхат с мигли и ще ти пускат картинки с манджички.
Аутсайдерче.....................с жълто около устата.![]()
"Много си отворена ма дърта мъстия , не ме знаеш нито кой съм ,нито къде работя, нито кой ми е шеф, тогава какво все мелиш какво съм работил, как съм бил работил , и как ме било страх от политически метли - аз не съм политически назначен, нито шефа ми е политически обвързан и не ме засяга пряко кой е на власт . Ама малоумника като не знае какво да каже и започва да си фантазира филми , от теб съм чул само измислици и интерпретации по мой адрес , а ти не знаеш абсолютно нищо за мен. ТИ СИ ЕБАТИ НЕНОРМАЛНАТА И ОТКАЧЕНА жена , явно имаш проблеми с ПСИХИКАТА И НЕРВИТЕ иначе досега отдавна да си спряла да мелиш глупости . По принцип глупаци като теб ги игнорирам, тук покрай чата си правех и малко ташак с теб , понеже и за друго не ставаш, но сега като виждам че имаш психични проблеми ,освен да взема да те игнорирам"
----------
чети до долу : https://forum.bg/showthread.php?593-...%D0%90/page148
jivko78,Измисли нещо друго де- засега само доказа, че си мъж колкото л......о на дъжд, излез ми се нещо друго насреща освен с обиди де можеш ли.......
Тогава що ми се навираш в полезрението щом съм толкова откачена, егото ти се смачка, че не можеш и на сделки да ми излезеш, ами ще продължа да ти го мачкам щото го мога, докато ми се навираш в полезрението.
----------
https://forum.bg/showthread.php?593-...%D0%90/page144
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Хората с какви работи се занимават , да се карат в форума![]()
![]()
канчето та дрънка , дрънка
![]()
![]()
![]()