Ю.ху, сега чета че мойте хора щели да минат бариерата, а Барека с по-голям процент от Реформаторския блок.
Ю.ху, сега чета че мойте хора щели да минат бариерата, а Барека с по-голям процент от Реформаторския блок.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Сега попаднах на информация, че ДПС искали да се учи 4 часа турски език в училищата.. нормално ли е ? В Германия що не учат български нали има купища българи.. хах
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хахаха опитай се да създадеш приятелски отношения с човек, с който имате някакви сериозни финансови отношения. когато дойде лош момент за бизнеса ви И той надуши, повярвай ми хич няма да му е до тебе, а до това как да излезне чист от ситуацията !
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Не само да излезе чист, но имако може да те забута повече за своя сметка. Да може да изстиска колкото се може повече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е това с турския е вече малко прекалено,тези за какви се мислят ?!
Това не е за сефте да се опитват да го наложат.. по-скоро ме притеснява ако го наложат.. и последствията. НЯМА държава която да кара народа си да учи езика на чужденците дошли в нея !!! НЯМА
Като знам че сте млади да ви разясня, те пак могат си учат турски език и повече часове в училище.
Има ЗИП, което може да бъде български, математика или чужд език, като не се уточнява какъв да е чуждия език училището си го избира и СИП- дето могат да си учат какво им е кеф , ако ще и драм кръжок да си правят.
Това са задължителни бройки часове във всяко училище.
Незнам кой ги пуска тия новини с оглед разпалване на етнически вражди.
Ако примерно училище подаде 6-7 часа английски, ромски, и каквото ви е кеф, даже има и еврейско училище дето пък учи иврит и забрани турския - как си го представяте да стане.
Езиковите училища с тия часове дигат хорариума на чуждоезиковото си обучение.
Някой някъде казал, че те искали да се учи турски език, ми там където искат то си се учи и какво от това.
Аман от манипулации..................
Образованието е тема, която открай време ме вълнува, 7 години съм била в училищно настоятелство и съм ги разбрала тия неща, но извън училищата това въобще не излиза.
Щото и масово родителите не си правят труда да разберат що е туй ЗИП и що е туй СИП, учебните планове вече масово училищата си ги слагат на сайтовете, ама кой чете.
----------
А ти какво умееш , мишок , що се скри, друго освен беезмислено изречение и обида можеш ли да напишеш.