Ето какво е интуиция,пускаш си графиката,намалена да се виждат само бутоните бай сел вдълбочаваш се в себе си и се вслушваш в себе си към кой те влече,и на него цъкваш.Така ако можете да печелите имате интуиция,не можете ли правете си анализа.Аз не мога така и си правя системи със средни,който може да се похвали.
тцъ... не е туй...![]()
![]()
интУЙцията е седиш, пускаш графиката... скука мука един два три пет часа... ама ти през туй време всеки пет минутки си проверявал и преанализирал ко съ случва на таз графика и дъл нещо не съ е променило последните пет минути... и в един момент един вътрешен глас казва "ще се качва"
![]()
![]()
и ти почваш да търсиш технически входец за нагоре... кът доде техническия входец - влизаш... и след пет минутки пазаря избухва 20-30-50 пипоня нагоре
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
hanuman (16-11-2013)
Определено си прав. Тази седмица малко я карах без да мисля и резултатът беше 50 долара назад. Сега си върнах в петъка 30 и малко но още трябва за да си ги възстановя. Не трябва да се стреля в тъмното. Макар че и някой голям рибок винаги може да обърне тренда не в тази посока която ти показва графиката.Това за което ти говориш, аз съм го минал преди годиниИ категорично ти казвам, че е пълна загуба на време
Трейдинга е точна наука, това не ти е разпъване на локуми и тем подобни. Всяка една ситуация вече се е случила и единственото което би работило са ясните и точни правила.
Щом не можеш да си опишеш на момента доводите за сделка, ти значи не си наясно защо трябва да я имаш тази сделка. И след определен брой сделки, ще реализираш или голяма поредица от загуби или фалит и пак ще започнеш отначало. Но с тази разлика, че няма да имаш и идея, защо са се случили тези загуби. Същото се отнася и за печалбите.
----------
Трябва винаги да има осигурена храна за кучето, иначе кучето ще е недоволно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
scooterr (16-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, аз ги отстраних от контактите сиНещо пречи ли, трябва да се елиминира
А що ли, не знам. Аз като питам нещо и искам отговор, като го получа казвам благодаря и толкова. На мен някои от изброените питат нещо, аз им казвам и тръгват да ми спорят и провокират още спор. Е от такива контакти, файда нямам. Като не си съгласен/на и не ми искаш мнението, не го искай.
Fafa (16-11-2013)
Не е лошо и това става,може да се пробва.тцъ... не е туй...![]()
![]()
интУЙцията е седиш, пускаш графиката... скука мука един два три пет часа... ама ти през туй време всеки пет минутки си проверявал и преанализирал ко съ случва на таз графика и дъл нещо не съ е променило последните пет минути... и в един момент един вътрешен глас казва "ще се качва"
![]()
![]()
и ти почваш да търсиш технически входец за нагоре... кът доде техническия входец - влизаш... и след пет минутки пазаря избухва 20-30-50 пипоня нагоре
![]()
![]()
при теб явно работи.
истината съ раждала у спора казват![]()
![]()
дан съ спорове кът онез със сто-то
![]()
![]()
![]()
дет една и съща теза защитавате и двамата
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Пука ли ти?Не, аз ги отстраних от контактите сиНещо пречи ли, трябва да се елиминира
А що ли, не знам. Аз като питам нещо и искам отговор, като го получа казвам благодаря и толкова. На мен някои от изброените питат нещо, аз им казвам и тръгват да ми спорят и провокират още спор. Е от такива контакти, файда нямам. Като не си съгласен/на и не ми искаш мнението, не го искай.
Така е по форумите, има всякакви хора......всички от различни породи!![]()