въйиииииииииииииии... аз па нема и две годинки още![]()
![]()
ама съм му стъпил здравата на врата и докът не взема милионя нема да стана
![]()
![]()
![]()
въйиииииииииииииии... аз па нема и две годинки още![]()
![]()
ама съм му стъпил здравата на врата и докът не взема милионя нема да стана
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
От мене бирата
нннннннннннннннннн
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Oleg (16-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми ние пеленачетата с под годинка какво да кажем![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем да![]()
![]()
нъл си говорихме веднъж ... кът беше решила нещо да се отказваш
![]()
![]()
![]()
![]()
някъв голям беше казал - кът станеш професионалист можеш да бъдеш такъв цял живот после, ама новак не можеш да станеш отново![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз не си блазя като знам какво още ме очаква, но аз съм тъп и упорит и няма да се откажа, още повече че вече видях първата светлинка в тунела и парички в джобчето![]()