Мисля,че ако между двете се получи перфектния баланс тогава нещата си идват на мястото.
Никой тук не споменава за прекалените неща, а точно за перфектния баланс.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Борба на полукълбата трудно, че всяко отговаря за определени функции, а пък който си ги няма.............
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak, спонмяш ли си вчера като попита за паунда?
Отговора ми беше чисти интуитивен. Напълно сериозен съм !
Ок, интуиция най-елементарното разбиране е нещо, което първосигнално казваш, в тоя ред на мисли някой може да си мисли интуицията ми работи имам нюх и прочие неща, а като са поизследвали и това е малко от нещата, за които не се спори в психологията, че интуитивните решения са основани на практика,на рутината,в твоя пример на първоначалното чуство, че това ти е познато, чувството че е вярно, което е свързано предимно с асоциативното мислене, разпознал си модел, който ако трябва да обясниш ще ти е трудно- това конкретно за графиката.
........
Аз днес това се опитах да обясня, че с времето и сериозната практика се появява такова чувство, което поне аз определям като интуиция.
Това за което говорят психолозите е опит стигнал чак до подсъзнанието,само че не това е интуицията.Ок, интуиция най-елементарното разбиране е нещо, което първосигнално казваш, в тоя ред на мисли някой може да си мисли интуицията ми работи имам нюх и прочие неща, а като са поизследвали и това е малко от нещата, за които не се спори в психологията, че интуитивните решения са основани на практика,на рутината,в твоя пример на първоначалното чуство, че това ти е познато, чувството че е вярно, което е свързано предимно с асоциативното мислене, разпознал си модел, който ако трябва да обясниш ще ти е трудно- това конкретно за графиката.
........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А бе аз да попитам, вие тука сега се опитвате да направите търгуема система която да може да се приложи и печели или да анализирате философски, защо 10 от 15сделки са ударили стоп, след като интуицията сочеше, че ще излязат![]()
Nasko (16-11-2013)
Oleg,
и ти не си наясно за какво иде реч
мислех, че не гледаш толкоз повърхностно на нещата ...но ...
И на база тоя опит ти реагираш първосигнално като кучето на Павлов -светла ти лампичката време за хранене, в трейдинга виждаш вход влизаш.
Като поразсъждаваш на тая плоскост какво може да се случи.