абе единственото сигурно е че ще върви надясно![]()
абе единственото сигурно е че ще върви надясно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да,въпрос на възприятие - при мен , от месец някъде, нищо не се получава - изненадващите движения направо ме разбиват - имам впредвид тези за по 15-20 мин до час-два - докато изчаква новини
Безплатен обяд няма!
Ми кой инструмент е по-предвидим? Всички са една боза като гледам.Преди новини обикновено прави заблуждаващо движение в обратната посока. По "технически" причини според мен и за обиране на стопчета; ма аз нали почти не ползвам такива - не ме боли особено.
Пп: И европейските данни не са добри. Няма как да падне при такива недобри данни, поне засега.
На косъм не ми е взело лимитите на късите... знаех си, че ще е рейнджов ден, ма това си е кофти. А сега пък съвсем заспа.
----------
Тъкмо поразгледах графиките на някои акции и индекси. На e-bay има страхотни движения (само да уцелиш посоката), а SPY така добре се е набалончил (въпреки че вчера Йелън каза, че цената му била средно-историческа
) - само да не изпусна момента на спукването, мож да ми изкара за един апартамент.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 15-11-2013 на 19:49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
----------
Тъкмо поразгледах графиките на някои акции и индекси. На e-bay има страхотни движения (само да уцелиш посоката), а SPY така добре се е набалончил (въпреки че вчера Йелън каза, че цената му била средно-историческа
) - само да не изпусна момента на спукването, мож да ми изкара за един апартамент.
![]()
А погледна ли US30? Дай едно мнение, че се чудя какво да правя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И това злато си удари горната линия на канала 1290 и това си е. Нова седмица, нови движения
В Инстата май е под код USDX- доларовия индекс. Ако за него става въпрос, положението му ми се струва точно "суникакво" както казват бабките по нашия край
. Може да има на първо време надолу, ама колко... наистина ми се струва доста неясно. Не бих го търгувала в тоя момент. Бих търсила по-ясни сетъпи.
Пп: Но определено за надолу ми се струва в близко бъдеще.
Последна редакция от Eli2356 : 15-11-2013 на 20:40
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Имах предвид Dow Jones, незнам дали го съкращават, като USDX. В трейдър.бг е US30, в метатрейдър е пак така. Срещам го и Dow30.В Инстата май е под код USDX- доларовия индекс. Ако за него става въпрос, положението му ми се струва точно "суникакво" както казват бабките по нашия край
. Може да има на първо време надолу, ама колко... наистина ми се струва доста неясно. Не бих го търгувала в тоя момент. Бих търсила по-ясни сетъпи.
Пп: Но определено за надолу ми се струва в близко бъдеще.
Сега ще го потърся пак.......... загледах се по разни екзотики... а графиката на usd/bgn в Инстата е просто убийственаявно липсват каквито и да било обеми.
----------
На Инстата не го откривам. То доскоро и DAX нямаше. Но така като гледам от друго място историческите нива, много ясно, че се е набалончил много. Кога точно ще се спука не се знае. На по-дребните графики не мога много да коментирам, щото не съм в час с него, не съм го търгувала досега, но и там на М15 примерно и часова, ми се струва някаква дивергенция занадолу. А и там, откъдето гледам, не ми харесва графиката, няма ги и мойте индикатори, с една дума, не мога да съм ти много от полза по въпроса в момента. Обаче ще го следя и може да се включа в скоро време и аз в търговията за надолу, щото който и да е балон не може да се надува до безкрайност.![]()
Точно това е идеята ми, да го хвана като се спука, но и сега става за скалпове. В сравнение със златото, направо беснее...Сега ще го потърся пак.......... загледах се по разни екзотики... а графиката на usd/bgn в Инстата е просто убийственаявно липсват каквито и да било обеми.
----------
На Инстата не го откривам. То доскоро и DAX нямаше. Но така като гледам от друго място историческите нива, много ясно, че се е набалончил много. Кога точно ще се спука не се знае. На по-дребните графики не мога много да коментирам, щото не съм в час с него, не съм го търгувала досега, но и там на М15 примерно и часова, ми се струва някаква дивергенция занадолу. А и там, откъдето гледам, не ми харесва графиката, няма ги и мойте индикатори, с една дума, не мога да съм ти много от полза по въпроса в момента. Обаче ще го следя и може да се включа в скоро време и аз в търговията за надолу, щото който и да е балон не може да се надува до безкрайност.
И аз имам сметка в trader.bg - първата ми сметка на форекс, още е жива горката, макар и в застой от много време.Та може да се пробвам там с US30, щом го има. Мерси, че ме уведоми! Имам да си отмъщавам там в трейдъра за стари рани.
![]()