Пп: Утре ако се върнем на 1270/завършим седмицата там, ще е добър знак за надолу = пробив на формацията 1-2-3 и канала на седмична, но сигурно чак следващата седмица. А може и до 1306 да отиде нагоре и оттам да върне. Засега е кантаресто положението, не е много ясно Но даже и да обръща нагоре, ще има доста рейндж тук, дни наред..Аз давам превес за надолу, пак да повторя, ма знае ли се кога, как и какво... Даже се учудих, че се качи дотук.
----------
Ами и аз така де - погледни малко по-нагоре графиката на месечна, че така е начертана, не гледай как изглежда на седмична. Има едно-две изключения, но това го споменах - не може абсолютно всички барове да съвпаднат до пип, особено на големите графики. Все пак има и други фактори за макс/мин на баровете, освен трендлинииите.
Просто ми направи впечатление как вече 14 месеца се движи по тая линия, под нея по-точно, на месечна.
----------
Чак до следващата сряда май няма важни новини/събития, поне за САЩ. Утре ще ги видим - може малко да го размърдат. Опасявам се, че ни чака тъпотия до шия в близките дни.![]()