Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (15-11-2013)
Някой търгува ли паунда днес, че имам и там едно дълго , интересува ме днес за рейндж или пробив има виждане.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (15-11-2013)
А бря ХОМЯК КО шЪ земиш хе хе
То не си заслужава зарад тебе даже
РЕДА да си дигне МОТИКАТА!!!!
Само тЪ настъпвам !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Novak (15-11-2013)
Фицка, таз дето Бачо ще ми я изкарва струва 110к лева със все екстрите. От мене 10, от Бачо 100 и сме готови. Ама Бачо се дърпа кат козле пред сап. И ми върти некви негра само да ме прецаква.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (15-11-2013)
Бачо тез късите взеха малко да намирисват
----------
Тез неграта мож да ги ползваш като контра индикаторобърни фнимание, че от 100 пъти като ги пусни в подкрепа на долара и курса в 99 случая обръща
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Absfresh (15-11-2013)
Чудя се да си взема ли едни 20 пипа или да чакам на Н4 имамме идея за двоен връх, ама непотвърдена,пробив на трендки и т.н., всичко си е за късо, в същото време последното движение е като флаг пробит занагоре и нишо не му пречи да тества пак върховете, а на малката си е 30 пипов рейндж дето днес май няма какво да го изкара, че тая дебелата съпротивата трудно ще се вземе нещо.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
alf (15-11-2013)
Новак, ти на златото имаш ли позиция, аз едно надоле чакамЧудя се да си взема ли едни 20 пипа или да чакам на Н4 имамме идея за двоен връх, ама непотвърдена,пробив на трендки и т.н., всичко си е за късо, в същото време последното движение е като флаг пробит занагоре и нишо не му пречи да тества пак върховете, а на малката си е 30 пипов рейндж дето днес май няма какво да го изкара, че тая дебелата съпротивата трудно ще се вземе нещо.
На Д1 сигнал. По 9/30, за атака на дънцето
Ама и там нещо нема вътък за движение![]()