Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И това ще дойде, всичко с времето си приятелю. Тук се стъпва внимателно и на сигурно. Който се опита да влезе с рогата на пред всички знаем какъв е изхода. Пълно е с донори.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Аз имам прогерисвно нарастване на акаунта си в Оанда от май месец 2012 година досега. Няма никакви пропадания - нито един месец...
Което, както обсъждахме с Новак в една друга тема, идва да каже, че май съм на правилния път![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На това обсъждане станах свидетел ! Моите поздравления за успехите ти, но аз никога не съм се съмнявал, че ти можеш да го постигнеш. желая ти да се радваш на още по-големи успехи.![]()
Bibco (15-11-2013)
Може да се повтарям ама който се труди нека да бъде възнаграден подобаващо ! А ти не правиш изключение !
кво ти пука това е демо закво му е ММ ако изобщо знае какео е товаscooterr,
стратегията ти е добра и може да се окаже печеливша в дългосрочен план, но ММ ти е слаб. Рискуваш прекалено много. Давам пример:
На 19.09 при салдо 4100 $, влизаш с 150 унции. Ако цената направи около 27 $ срещу теб и сметката отива в канала. . На 30.10 влизаш мощно с 700 унции, при салдо 13 560 $. Тук 19-20 $ срещу теб и акаунта е занулен. Тези 20 $ са нищо за златото.
stanislavnba, ти като го знаеш върши ли ти работа ?
scooterr, много е kриво като покажеш нещо и после 20 човека тръгнат да ти обясняват че не било така, ма ти въпреки това си направил акаунта по 30, нали ?![]()
драгата (15-11-2013)