Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зависи от специалността. То при химията са си фиксирани неща и всичко е точно. И две от колежките ми отидоха в лаборатории. А там нещата са същите. Единствено при използваните апарати има разлики, но останалата работа е същата.
Е така да, ама химията е от малкото специалности при които има практика. И въпреки това ако отидат във фирма, а не в лаборатория ше се окаже че не са наясно с доста неща
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кво означава това, че щом е точна наука не може да са некадърни ли![]()
Олег, пич, приятелю, ти химик ли си бре?
Щото аз, ако си забелязал съм физик, но така стана в живота ми, че навремето работих в БАН в химическа лаборатория и много си ги тача химиците...
Много готина лабораторна водка химичиха те от пърлен чист етилов спирт, дестилирана вода и още нещо, което съм забравил- може би ти ще ми напомниш, ей![]()
Последна редакция от Bibco : 15-11-2013 на 00:10
Аз по принцип уважавам точните науки и хората занимаващи се с такиваОлег, пич, приятелю, ти химик ли си бре?
Щото аз, око си забелязал съм физик, но така стана в живота ми, че навремето работих в БАН в химическа лаборатория и много си ги тача химиците...
Много готина лабораторна водна химичиха те от пърлен чист етилов спирт, дестилирана вода и още нещо, което съм забравил- може би ти ще ми напомниш, ей
Особено органичната, биохимия и лекарствена химия ми бяха слабост![]()
Сега почти нищо не помня.
А това за спирта и дест.вода, за водката ли ме питаш ?
Слага се глицерин![]()