Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (14-11-2013)
В момента гледам Пърси Джексън, и си мисля. Наскоро се появиха бая филми на тема, гръцка митология. Дали това има нещо общо с маляшкия фалит.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (14-11-2013)
Аллах акбар.![]()
.................................................. .................................................. .
П.П. То майтап, майтап, но иранците, и атомно оръжие в ръцете на фундаменталисти, ама хич не ми харесва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че ти вълнените шушони дан мислиш, че ги купуваКат напале печката, изпъне краката, вземе два шиша и започва да плете
Помня кат бях много малък, баба ми даже и предешеМного сръчна жена, па рецептата й за курабийките каква е вкуснааа
![]()
Skp (14-11-2013)
В Калашников бе АК, не го знаеш?..................
Знам за водката, ма не знаех, че и бар са открили със същото име
Руснак отива в турска дискотека в Германия с тениска, на която пише с големи букви "ВИЕ ТУРЦИТЕ ИМАТЕ 3 ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМА". Охраната на входа го спира, леко го избутва и пита:
- К'ъф ти е проблемът на тебе, бе?
Руснакът казва:
- Е т'ва ви е първият проблем, от нищо праите нещо...
Обръща се, а зад него 5 човека вече са се събрали да го бият. Руснакът вика:
- Е т'ва ви е вторият голям проблем, за нещо, което сам човек може да свърши, се събирате тайфа.
Ония вече яко се ядосали и извадили ножовете да го колят. Руснакът казал:
- Е т'ва ви е третият голям проблем, на престрелка идвате с ножове!
И извадил Калашника!!!
![]()
Skp (14-11-2013)
Готин виц. Ние се чудим в кой бар бил Аллах. А той АК47бар....................................
А сериал някой ? Че предпочитам сериалите аз. Сега гледам once upon a time, много хубав. Дракула също му пуснаха сериал сега, може да е добър. Но с митологичните същества...интересно ще е. Онзи игралният филм с горгоната беше добър![]()
Skp (14-11-2013)