The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
сега пък женското ми любопитство се зачуди - къде живееш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe, Честит празник! да си жива и здрава, и късметлива
Иии ... не се измъквай, ами почвай с празника - зарежи го тоз пазар днес - само Йедене, пиЙене, танци-манци и усмивки днес!!!! пазара е всеки ден, ама именния ден - веднъж!!! (да си да аз нарежданията, както винаги)
![]()
Безплатен обяд няма!
albagpipe (08-11-2013)
да, ама се назландисва .................По принцип и графиките ни показват, че инструментите с който търгувам - EUR/USD ще се измърда нагоре,опитвайки се да върне вчерашните си стойности, USD/CHF опит за корекция 0.9248 и послее надолу, GBP/USD за мен днес ще направи лека корекция на горе опитвайки се да пробие зоната от 1.6115 и GOLD в дългосрочен план го виждам на долу ( но за него още нямам твърдо мнение).
!!!!!!! Това са само предположения колеги !!!!!!!!!!!!!.
Безплатен обяд няма!
То хубаво да се хваща, обаче вчера хванах, що хванах на златото да речем и най-накрая гребнах пак от късите (лъжица с връх) и седнах да следя как ще им вземе лимитите. Познай - за 1 пип не ги взе. Обаче аз инат - няма да затварям ръчно, ще чакам лимита. А то взе че се замота нагоре. И така досега. Нали знаеш какви са успи азиатците.... Днес ще ги вземе, ама защо трябваше да допускам тоя номер.... А да не разправям повече.
Пп Друг път - застраховка поне няколко спреда над предполагаемата цел. Както правя обикновено, но някакъв перфекционизъм ме обвзе вчера....
Последна редакция от Eli2356 : 08-11-2013 на 10:16
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Happy68,
и на мен на това ми намирисва ...нещо май ще дам отбой на пазара
мисля да спретна едно пияно пиле днес
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (08-11-2013)
albagpipe (08-11-2013)
albagpipe, Роден съм във Варна, живях в кв. Аспарухово, но преди 3 години се изместих в Девня (баба ми живее тук). Бях напуснал работа пък чухме, че тук в магазина търсели хора и почти веднага след напускането ми от Subway дойдох тук и започнах. Иии взех, че се залюбих с една мома тука и вече 3та година съм тук. В Девня. Преди беше хубаво градче го помня като малък, но и тук се усетиха правителствените промени. Девня се знае като града пълен със заводи, но уви вече само 1-2 работят и то единия (Циментов) го взеха Джапан-Джапан. Опустя и този град. Но пък хората всички се познават и са големи интриганти. Още първата ми година тук и вече имах събрани сигурно 5 човека които искаха да ме биятОтделно основното им занимание е тревата и наркотиците. В рамките на няма и половин километър сигурно ако пръднеш в точка А, докато стигнеш дестинация Б, ще чуеш за себе си, че си се на*рал ...
albagpipe (08-11-2013)