лелей ау .................. електората има думата
гледайте какво става
..........................
лелей ау .................. електората има думата
гледайте какво става
..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (07-11-2013)
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (07-11-2013)
Победителя е ясендве мнения по въпроса няма
![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
смениха го на 3-ти още американците...и моето си е точно уж съм +2 но аз съм на друг календар и си пише София, Рига...при руснаците съм и дори съм логната и като излезна от гугълския профил и всичко се размества ...
rusalita (07-11-2013)
Дай му ( GMT - 5 - Eastern Time US&Canada.....) и си на американско време -> 7 часа назад Ню Йорк/София ....Ако искаш да ти е на БГ (лично за мен е архи-тъпо....) цъкни "автоматична синхронизация" и ти го запаметява с часовничето от компа ти!
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
rusalita (07-11-2013)
ДСТ мож да трябва да се пребара![]()
![]()
от ОН на ОФ примерно
![]()
![]()
само с часовата разлика май не можеше да съ напасне убаво форехсфакторито
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
rusalita (07-11-2013)
И аз това викам, че победителя е ясен![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
ем тя затуй мама има двечки...![]()
![]()
за всеки по една да има
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.