Що ме предизвикваш да говоря неща, дето не е етично да ги казвам?
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
stanislavnba, кой говори за бонусни акаунти изобщо, а и за размера на сумите, които се теглятако смятаме колко кой тегли от бонусни акаунти е направо смешно.
да не говорим че е важно кой колко тегли а не дали тегли.
500лв на месец и общите работници теглят от сметките.
та с бонусни пари 5 цифрени суми никой няма да тегли. а мен не ме интересуват по малките.
за 2-3000лв на работа мога да ида.
също така с ММ без стоп не може със собствен акаунт. (тук за да ме разберете трябва да разбирате математиката за 7ми клас)..
Мислих, че дискусията е за стиловете на търговия. От малкото твои постове, които прочетох, виждам, че имаш опит и познания, няма лошо, но е много досадно да натякваш през няколко минути колко велик математик си, а останалите колко сме зле
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мииии, нали си провокаторКво се прайш на засегнат ся
![]()
Аз снощната манджа толкова хубава я направих, че днес ядох и за закуска и за обяд от нея![]()
хххаа , то е форум за търгуване , не би трябвало да те притеснява хич математическите познания. аз вярно имам висше по математика ама говоря за елементарните неща.stanislavnba, кой говори за бонусни акаунти изобщо, а и за размера на сумите, които се теглятМислих, че дискусията е за стиловете на търговия. От малкото твои постове, които прочетох, виждам, че имаш опит и познания, няма лошо, но е много досадно да натякваш през няколко минути колко велик математик си, а останалите колко сме зле
100 сделки по 10 пипса на печалба и 1 сделка с двоен обем и 500 пипса загуба. хоп.. няма акаунт..
ей тая математика.
още ли се разправяте бре, аз чайче си направих, хабете си енергията върху пазара , повече анализиране, разбиране
ко се хабите в дреболии
давай доларееее 1.34000 или 1.33000 докъде ни закараш утре![]()
Happy68, Нормално е аз да го карам така, кому са нужни моите знания относно форекса, които са са на нулево ниво още!
Дайте ми време !
Дали ще пълня форума с общи приказки и дезориентиращи мнения относно трейд.....не е ли все тая?