С цвекло е в комбинация с морковите. 1/4цвекло, 3/4 морковиСупер става
----------
Сок от моркови с ябълки е много вкусен![]()
Вкусно е да ...но за полезност е правилно да не се смесват
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Супер, но като полезен, но иначе все едно ядеш пръст/в смисъл почва, земя/
За мен най-хубави са фрешовете от плодове, не от кореноплодни!
ПП. Миналата зима всички бяха луднали по заведенията да си поръчат салата от моркови и ябълки настъргани!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да не ви харесват соковете от моркови и цвекло, значи просто сте попаднали на некачествен матрЯл- пълен с торове, вода и разни други добавки.
А на мен най не ми харесва миенето на сокоизстисквачката след процедурататамън си си изпил сокчето с кеф ... ииии ... трябва да миеш всички тези джаджи
Не разбирам, защо е трябвало да ги правят толкова сложна тази машинария
едно време руските машинки бяха толкова по-лесни за поддръжка .........
Безплатен обяд няма!
Брей, брей, брей. Ако диетолозите надникнат в тази тема, ще могат да съберат достатъчно информация да издадат не една, а няколко книги![]()
Случила си на кофти цвекло явно и на кофти моркови.
Аз онзи ден си взех една зелка отново, тоз път и моркови за салатата, обаче два пъти забравям да нарежа и морков, и го изхрупам за десертВкусно си е, хубави моркови се оказаха
![]()
Леле мале, днес с теб няколко пъти сме на едно мнениеЗа да не ви харесват соковете от моркови и цвекло, значи просто сте попаднали на некачествен матрЯл- пълен с торове, вода и разни други добавки.
А на мен най не ми харесва миенето на сокоизстисквачката след процедурататамън си си изпил сокчето с кеф ... ииии ... трябва да миеш всички тези джаджи
Не разбирам, защо е трябвало да ги правят толкова сложна тази машинария
едно време руските машинки бяха толкова по-лесни за поддръжка .........
Това не помня да е било
Иначе за миенето е така. Един приятел си купи наскоро от бавните сокоизтисквачки. Перфектна е, но трябва миене, а аз си карам с една немска центрофуга от преди 20години сигурно...ако не и повече![]()
Happy68 (04-11-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ееее все ли на такива случвам? Сега съм взела едни моркови, които са сладки например!
Но цвеклото си има натрапчивия вкус, все се каня да взема и като се сетя за вкуса му.....отминавам! Влизам в аптеката и взимам синтетични витамини, че по-лесно!/тук здравословно хранещите се да не четат/
Пийте селен всеки ден, няма да ви казвам защо
пък в сока от морркови слагайте цвекло червено, целина и лимон
мда...бабе да ти каже чадо