"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Novak (31-10-2013)
Всякъш престои голямо изсипване за надолу , на 4 часа графика се отваря много път надолу![]()
и наистина , точно на милиметъра си е обърнало по дневната ..........в някои учебник трябва да я сложат графиката ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
аз казах, че ще купувам на 1320 ама нещо ме достраша.. не за друго ми щото сме петък..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Като сме петък каква те притеснява???
Днес трябва да направи корекция на движението от седмицата. С други думи да направи корекция на мечия тренд.
п.п. Аз си направих поредната добавка със сребро от 21.90 /дълга/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
погледнах пак и не ми харесва графиката.. някакво строг ниво на 1320 се е заформило, ама така като гледам може и да не издължи..
Тест на 1300 ,така го виждам аз на този етап..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
trymetryme (01-11-2013)
Ей това се нарича движение! Вчера и днеска златото ми направи пари, колкото направих за целия изминал месец.![]()
поздравления колеги..аз въпреки, че имах очакване за спад, така и не го отиграх движението..