infesta, Благодаря чувствам се по добре и всеки изминал ден се чувствам все по добре
Отивам и на Рехабилитация че Дискова Херния не се лекува туко така лесно![]()
infesta, Благодаря чувствам се по добре и всеки изминал ден се чувствам все по добре
Отивам и на Рехабилитация че Дискова Херния не се лекува туко така лесно![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta, лесно няма, но щом ти е дошло до главата ще трябва да се бориш
Я кажи ти какъв метод ползваш за да си теглиш печалбите от инстата?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С виза съм на райфаизен и ми върши работа но съм си рефисирал сметката
И даже ми поискаха задграничен паспорт но аз им казах че нямам и даже ми поискаха шофьорска книжка
и аз я преснимах и я изпратих
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
infesta (28-10-2013)
Какво ти правят ? Нагревки или ?
ггггггггггггггггггггггггг ггггггггггггггггггггггггг ггггггггггггггггггггггггг гггггггг
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да до колкото видях трябва да изпратиш два документа преди да можеш да теглиш ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
ако теглиш през инста-карта май може и само с един докимент![]()
![]()
![]()
демек само първо ниво верификация
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
за мен не е никакъв проблем да им доставя и два документа .. стига да има възможност да тегля по по-изгодния начин ...![]()
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....