Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absfresh,
там на 1.37000 имам чакаща втора дълга, ако слезне до там и тя да влезне в играта да станат две дълги
тъй че кото решат ония тва ше е приготвил съм се за всички възможни бичи сценарии![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (29-10-2013)
Надолу ли, вярно?
Бая хвръкна пак оттогава.
На профит, да. Не на загуба. Това е важното. Както казах, закъснях с входа и затворих на малък профит.
Затова пък влязох отново много по-навреме и прибрах още 6 пойнта.
Важното е да знаеш кога да влизаш и да не се гнусиш да прибираш всичко, което може.
Тук има немалко народ, който по цял ден търгува и накрая казва, че е успял да си отхапе 15 пипса например.
Що аз трябва да съм недоволна, ако съм си отхапала днес 40 пипса и то на дакса?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много ти е голям лимита - 3790 и оттам падаме за 3740. Само сега първо да не боднат стоповете под 3754 за из път нагоре
От 1.37 грубо при нужния сетъп ще съм с теб за 1.39...............................
Как сте агънца???
С удоволствие бих споделила, Bobistar.
Но сам виждаш колко злонамереност има тук.
Да споделя за благодарност, че се чудят как да ме клъвнат ли?
Е, чак пък такава мазохистка не съм.
Стига пък и ти бре. Боли го фара някой за тебе. Анонимен форум , че чак и злонамерени.
Скучен рейндж, устата лелка, къде по-добра комбинация, ей сега като потегли тренд и ще те забравим, че съществуваш![]()
Как сте агънца???
айде и аз съм надолу от 64 , да видим едно 20 дали ще даде. аз не ги гоня тея големите пипсове и малко ми е добре
Е ти пък сегаЖената има нужда да си каже каквото й се иска
![]()
Не е нужно някой да го интересува какво ще каже тя, важното е тя да си каже каквото я вълнува и да й олекне![]()
Колеги, часът в платформата на инстата няма ли да се смени автоматично? Или аз трябва да направя нещочак сега го забелязах ...............
Безплатен обяд няма!