Главо, ти вместо да зануляваш всеки бонус, вземи потъргувай на демо, направи стабилно нарастване и тогава се хвърляй в реала. Как не можеш да го разбереш, че колкото и пари да пръснеш на реал, това не те прави успешен и печеливш![]()
хубу де... шъ ам през туй време ко ши ям![]()
късно е за демо вече![]()
отдавна съм спрял да ходя на работа
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-10-2013)
Мда...как започват някои да се отмятат и обръщат лопата
друго си е във форума да се правиш на велик, да чоплиш инфо за хората и после с него по главата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам не точно... повече я врънкам да спре да работи
случвало се е и от нейната заплатка да преживеем де... ама това един месец само миналата зима![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kypa,
защо обясняваш
едва ли знаеш за чуждото демо
kypa (27-10-2013)
Не разбирам таквиз отношения аз
Снощи една позната направо ми стопли душата като я видях във фейса. Не съм я виждал от почти 10години. Но явно добре се справя. Взела си е X5-ца, сама, а е на 25годиниА тука безработни, че и деца раждат
ЗАЩО БЕ ?
![]()