Не е ясно колко точно се обработват ,
такава статистика явно липсва ........
Не е ясно колко точно се обработват ,
такава статистика явно липсва ........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Липсва за тея дето не четат и бързат да натракат едно безмислено изречение, за да се разпишат, то елементарно да се сетиш ,че има НСИ и още разни други институции дето го правят това.
Uploaded with ImageShack.us
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
само тъй с голата статистика не ставатребе и сравнение със соца, че да почваме да ги писуваме
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ами направи го де,но ме съмнява напоследък репортоара ти е севърти в 10 реплики и дотам, пък ще вземеш да се мориш да напишеш повече от един ред, я удри за по-лесно едно псувня.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То при соца нямаше кътче дето не се обработва.Сигурно тогава е била двойно повече обработваемата земя,ама НСИ надали ги е имало да водят такива статистики.Важното е било Тато да знае че всичкото кеч е на плантацията![]()
имало е НСИ - как иначекой мислиш е смятал за колко години съ изпълнява петилетката
![]()
да тегля псувня - убаво.... ама БАНаня дебне отстрани... тъй че и тоз път шъ са огранича в десетте реплики![]()
Със соца не знам дали е възможно да се сравняваме, но на пръв поглед при статистика, че имаме толкова обработваема площ, сравнима с много страни от ЕС, говори единствено за лошо управление. Единия момент е разпокъсаност. Втория - липса на кооперативи/ТКЗС-та по комунистически казано/
Ето ви още една графика
Uploaded with ImageShack.us
----------
Не мисля, че разпокъсаността е проблем.
Ето ти примерче имам земя в няколко района, в единия има една кооперация- един от големите зърнари, плаща 17 лв на декар аренда, в другите работят над 5 кооперации и плащат между 35 и 45 лв на декар аренда, а не са големи кооперации, особено едната е оборудвана с най-модерна техника каквато се сетиш.
Май пак опираме до управление.
masta (27-10-2013)
тоз най-големия не може ли да се изнудва по някакъв начинили да не му се дава земя изобщо ...
![]()
![]()
![]()
С него се съдим вече съм на касация, наследствена земя, след смърт с фалшиво пълномощно половината си го продал на жена си, три години ми бави делото на райония съд, оттам нататък бързо, а за другото си прекратих договора и газ пикае, че е са доста декари и са баш на пътя подхода му към другите , ама миналата година си ги оградиш с колчета, и понеже ги бута, има вече няколко предупредителни протокола да не доближава, а това на ли се сещаш че са пари, време и нерви от моя страна,добре че имам човек в тоя район , скойто работя иначе щях да се скъсам от пътуване ако искам да си ги оправя.
Вгорчавам му сериозно живота.сега може би ще продам една част един ме врънка от две години, а другото като си го взема ще видя какво ще правя.
Покрай мойте неща, се оказа че това типче това му е масова практика да придобива земя, още трима човека се намериха около мен по същия начин придобита земя, ама нямат пари за съжаление да го съдят тоя, двама се разбраха с мойте адвокати, при печалба им дават половината си земя, сега и те го подпукаха, та на местното феодалче, тъмни облаци са му над небето.