аз днеска чаках някаква по-хубава корекция за да напазарувам, а тя каква стана...
аз днеска чаках някаква по-хубава корекция за да напазарувам, а тя каква стана...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (25-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Очаквам на север с цел 1375
ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх хххххххххххххххххххх
Аз вече взех да си спомням едни прогнози според които до края на тази година трябва да видим поне 1500-50.
До преди 2 седмици това щеше да звучи абсурдно но вече звучи реалистично.
Svilen (26-10-2013)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Svilen (26-10-2013)
Ако не друг, Мамута - със сигурност (макар че не знам дали беше до края на годината).А и други наскоро споменаваха, т.е. цитираха такава прогноза, няма смисъл да споменавам имена. Аз лично не съм чак такъв оптимист за златото до края на годината - по-скоро широк рейндж на дневна, а 1500 ми се струва направо химера - има само 2 месеца до края на годината. До края на тоя месец хич не е изключено да видим макс.1370, ако не обърне сериозно оттук надолу - там има и много силна съпротива на седмична и месечна.
пп: На 1367,50 ми се пада тая съпротива, но ако - то следващата седмица ще я бъде.
Последна редакция от Eli2356 : 25-10-2013 на 19:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
края на годината, до края на месеца може да сме на 1500, в сряда като кажат пускаме ролките да се търкалят и тенекйето като рипне с 90 дойлера сме почти там
п/п/ ели, на мен чертането не ми се отдава но съм набелязал 1363 и 1375много ли съм далеч от истината
Последна редакция от mck : 25-10-2013 на 20:45
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък