Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то България е просто държавата на свободията ...тука всеки прави каквото си иска![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
freelancer, ти си наемен работник/служител/, нали?......................................... ................................................
Фицка, ти плащаш ли данъци в Испания или никой там не го е еня за печалби от фин. пазари?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Фафле тука така е конструиран жювота.Аз пък знаеш ли какво съм забелязала, че всеки един Българин, който отиде да живее или на екскурзая само в Западна Европа, моментално променя начина си на мислене и поведени о се научава да спазва всички правила и закони.......до момента в който стъпи на Българска земя! Сляд това всичко се изпарява от мозъка!
Затова винаги ще сме си така!
ЧИЛЯК се приспособява спрямо средата!!!!
Тука му се налага да не спазва правилата
за да може да оцелее. Гадничко е да е така,
но се е превърнало в национален спорт
заобикаляне на правилата и злпупотребата
със служебно положение!!!![]()
Е не знам....има нещо верно в това, но всичко е до Човек и възпитаниеАз пък знаеш ли какво съм забелязала, че всеки един Българин, който отиде да живее или на екскурзая само в Западна Европа, моментално променя начина си на мислене и поведени о се научава да спазва всички правила и закони.......до момента в който стъпи на Българска земя! Сляд това всичко се изпарява от мозъка!
Затова винаги ще сме си така!А аз ще ти кажа нещо, което няма как да го забележиш, ако не го почувстваш
Като съм се връщал в България усещам негативизъм, сиви хора без усмивки, простотия, завист......скапвам се сериозно
Последните 5 години все се каня да си дойда и решавам да отида някъде другаде
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
и до кога така ?!
то тоя кръг няма прекъсване...
аз ги гледам ората по градския...
едни озлобени, погледнеш некой и те гледа на кръв ща изеде...
да не говориме ако му кажеш нещо ил си засечете погледите за по-дълго време...
страшна раУта...
----------
секи месец си зареждам карата с импулси![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
В хамериката е обратното,почват да те поздравявват и да ти говорят някакви глупости..няма отърване![]()
![]()
А аз пък се усмихвам на всички, давам път и ме боли фара за комплексари и болежки.
----------
Така трябва, като ползваш позитивите на обществото трябва да даваш своя дял.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?