някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
kypa (24-10-2013)
един от първите колци ми беше баш по новинарско
отварям една дълга три минути преди новини
и в един момент ценичката изчезва от графикатасамо един червен сопол съ види накъде отишла
поне минута седях и гледах тъпо докът осъзная ко се случвато таман тогаз и почна да свети в червено сумата по акаунтеца
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
ко ша кажеш тогава за тоз вариантедин от първите колци ми беше баш по новинарско
отварям една дълга три минути преди новини
и в един момент ценичката изчезва от графикатасамо един червен сопол съ види накъде отишла
поне минута седях и гледах тъпо докът осъзная ко се случвато таман тогаз и почна да свети в червено сумата по акаунтеца
5 минути преди новините пускаш едновременно къса и дълга слагаш стоп 20 пипа таргет 50 пипа ако са източи кат сопол прибираш чисто 30 пипа печалба
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (24-10-2013)
И аз съм имал подобна историйка, долар/йена влизам дълга по тренда и гледам изведнъж цената направо пада с 50 пипа за секунди. Не бях си сложиш стоп, а докато се осъзная марджин колец стана. Също така и играх с доста по-голям обем, отколкото трябва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам не е лоша идеята изобщо... поне за прескачане на 5-минутното правило
в смисъл отварянето предварително на две позиции... инак стоповете мисля е най-удачно последните десетина-двайсе секунди да се преместят точно където трябва да бъдат
то така могат и максимално да се приближат... инак има едни 3 пипа минимално разстояние...
проблем може да се окаже малко по-сложната математика с поставянето на реалния стоп на нулаи туй с двете позиции май може да се тълкува кът нарушение на правилата за бонуКса
ама пак трябва да прочета условията де...
Честно казано може да ти удари и 2-та стопа като нищо![]()
![]()
стопа принципно требе да е там където едната позиция става излишна - т.е. максимално близко до началото на пробива... а оптималния лимит обикновено зависи от техническата ситуация към момента
трудно ще е такива цифри да се фиксират... по-скоро изхода требе да се дебне на ръка и да се цели връхче по някаква скалперска методика![]()
ако са два стопа по 3 пипа и половина кът мойте в момента - да ги удря![]()
ама обикновено (9 от 10-20 случая) имаш време за реакция да преместиш първия стоп на нула... и даже след туй и втория
и даже и при камшик с два шиш-кебапа излизаш на нуладаже половин-един-два пипа плюс
![]()
в инстата са разрешени насрешните позиции и не мисля че има специални правила за бонуса или да се счита за нещо нередноам не е лоша идеята изобщо... поне за прескачане на 5-минутното правило
в смисъл отварянето предварително на две позиции... инак стоповете мисля е най-удачно последните десетина-двайсе секунди да се преместят точно където трябва да бъдат
то така могат и максимално да се приближат... инак има едни 3 пипа минимално разстояние...
проблем може да се окаже малко по-сложната математика с поставянето на реалния стоп на нулаи туй с двете позиции май може да се тълкува кът нарушение на правилата за бонуКса
ама пак трябва да прочета условията де...
----------
стопа принципно требе да е там където едната позиция става излишна - т.е. максимално близко до началото на пробива... а оптималния лимит обикновено зависи от техническата ситуация към момента
трудно ще е такива цифри да се фиксират... по-скоро изхода требе да се дебне на ръка и да се цели връхче по някаква скалперска методика
стопа едва ли ше има време да се измести по простата причина че кат тръгне движението не мойш се уредиш да ни да пускаш ни да затваряш
като за ръчен лимит най-добре ужким е тест на връхчето на първия импулс да се ползва
в повечето случаи това е най-добрата цена дет можем да вземем... а ако се случи да има продължение - обикновено излиза вход по 10-тиковата графика
![]()