Прибирай ама то май само чинията остана,утре пак да почерпиш........![]()
Прибирай ама то май само чинията остана,утре пак да почерпиш........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ................... ъх вий................... яли сте тихичко и едно Мерси даже не казахте
ми браво на вазе.................
отивам на родителска да видим какво ще ме изненадат
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
nomad (24-10-2013)
Ей сега ще се отбележа с едно мерси че аз изядох половината торта съвсем сама![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Ти ли я прави Кльомбе? Ами тя много професионално изпипана! Ти да не си сладкарка?
И аз си взимам парченце ако е останало!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Каква торта ...давайте днес съм на вълна олабена дисциплина да ме прощава трейдинга...дори не съм се записала и пак излизам на чарк ...чудя се да си угодя ли с една реална тортичка
Кльомбе, не се хаби ! Давай тортата
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
albagpipe (24-10-2013)
ми... обичам да готвя, не обичам да ям
но пък ми е готино да изглежда добре ....
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Fafa (24-10-2013)
И аз днес нещо не съм сериозна в пазара? Сигурно от времето! Излизах , прибирах се....после ходх на пазар! Въобще......както писах в друга тема ..пълен айляк!
то не е айляк, аз съм забелязала че е много по-добре с отложени ордери на автопилот и вей гъз из града
защото понякога сама съм си враг ..................................................
Сега сложих едни пилешки бутчета с пресно зеле, че май от ранно лято не съм правила зеленце......
Абе вие освен магданоз слагате ли друга подправка на пресно зеле?