Благодаря !
Смятам по принцип,че е трудно да работи (според мои наблюдения - които не твърдя че са представителни) ,но всеки преценява сам за себе си
--------------------------------------------------------------------------------------
Фицка позволявам си дребен съвет:
1) Щом ползваш МА-та, гледай да са ЕМА или WMA (понеже леко закъсняват и това ми се види по полезно) . Друго - дължината им гледай да е число на фибоначи,но класическо (формирано от сбора между две съседни => примерно 21 = 13 +8 . Твойто 18 е 13+5 , което е некоректно)
2) Настройка на ЕМА-та или WMA - ако ще байваш - по хай ; ако ще селваш , настройка по лоу![]()
Вече баровете и входовете ти си ги определяш , както и фреймовете на които ще цъкаш !
Най-успешна е система която се опира на пробив на триъгълници,с търгуване по посока на пробива (триъгълниците са тренд-продължаващи фигури ) със стоп по вкус ,но обикновено под локално дъно ( или връх) . Лично решение е и дали ще е с отложени ордери ( но само бай-стоп или сел-стоп) .
За **Pro потърси картинки на Бат Седефчо в инвестора . Бяха го спукали от рекотиране , пък за признаването на сделките му нема да говоря (при изплащане на кинти) .но поне затуй мога да му вяравам,ако не за другото в Стандарт Инвестмънт![]()
Обаче за мен **Pro имат добро хистори от H1 do D1 - и ми вършат добра работа![]()