Никога в петък.
Само при чист сигнал въпреки , че е петък.
Да като през останалите дни.
Зависи от системата. На м15 през рейнджовите дни са си поредни дни с овърлапинг. А на м5 и м3 си прави отлични суингове.ЕЕ стига сегаТова наистина ли е така?
На мен не ми харесва скоростта и изобщо как изглеждат нещата под 15мин, но на 5мин има хора които печелят също. Много по-масово се търгува 15мин обаче, това е сигурно и дори да не разполагаш с голям капитал този фрейм предлага много възможности и по-чистичка картина.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то и друго имавсеки трейдър различно вижда ужким една и съща графика
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Tokу що проверих във факторито и бигмайк. При бигмайк няма анкета за фреймовете, във факторито има, но са гласували единици. Така, че не знам откъде ти е информацията че м15 е най-масов
на м5 са 10-15
Кой спред изглежда солиден ? 1-2пипа е в рамките на нормално според мен.
----------
Да бе, разбрах го вече това![]()
Сега си отговорих и на въпроса защо жените не правят разлика между автомобилите![]()
пък и то не вярвам да има много народ дет само един фрейм да гледат
интрадневен тренд дет върви примерно половин-един час може доста по-добре да го видиш докът почва ако видиш ситуация на една, пет и петнайсе минутки едновременно![]()
Дали е от това?
Моята информация е от мненията на много прота/ментори, които за разлика от нас имат друга среда и съответно малко повече информация. В момента се сещам за 2-ма търгуващи на М5 и 10 пъти по толкова М15. Но както вече казах всеки си преценя.
тъй кът кажеш "про"-та - за уиндоус екс-пи профешънъл съ сещам
![]()
Аз се сещам за двама про, единият е скалпер и гледа от порядъка на 2-3минутна, другият гледа м5. Е има ли значение, че други десет били на м15 ?
Всичките са прота и мен м15 не ми харесва, защо трябва да се съобразявам с някой който гледа м15 само защото бил про и да не гледам това което ми допада и го виждам при други про-та ?
А да, сетих се и за трети. Той е още по-краен. Пада на под минутна, търгува с по 100$ на тик.
Четвърти търгува главно с обема, не толкова с барове и фреймове.
Пазар е това. Това, че 10 човека правят едно, не означава, че и останалите трябва да правят като тях.