Как точно ги стимулира българите,
ако решат да имат по повече от две какво става![]()
Как точно ги стимулира българите,
ако решат да имат по повече от две какво става![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
То ако ще разчиташ на детските да прецениш колко деца да имаш,по добре хич и да не създаваш деца.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам само ,
че преди време държавата е стимулирала наистина хората да имат по повече деца !
А тези детски надбавки за отглеждане на дете не са никакъв стимул и трябва да се дават на равен принцип
за всички деца !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Винаги съм го смятал за дискриминация това с детските.Нима всички деца няма да бъдат поданици на тази държава,нима родителите им плащат данъци не у нас,нима после тези деца също няма да плащат данъци на същата тази държава...................вечния ганьовски двоен аршин........още от люлката ,че до гроба......
аз не съм много съгласен при положение, че има семейства които са възприели множенето на деца и получаването на помощи като бизнес.. самите деца са оставени на произвола и са единствено източник на доход..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Несправедлива работа ,
защото не са си отговорили на въпросите за какво се дават тези пари ,
те някакви помощи ли са , или някаква добавка ?
Това са добавки нещо като бонус към заплатата но бонуса не е заплата!
Разбира се, че не можеш да разчиташ само на детските.
Мисля, обясних достатъчно ясно смисъла на по високата добавка.
п.п. Преди също добавките бяха растящи за 2 и най високи за 3 така е било винаги и това отразява желанието на държавата колко членно да е семейството.