Сега като се плъзне на долу , да изпълни на РЕДА процедирането и всичко ще е наред!
Спокойно! Корабът потъва баааавно!вода ще има за всички!
Сега като се плъзне на долу , да изпълни на РЕДА процедирането и всичко ще е наред!
Спокойно! Корабът потъва баааавно!вода ще има за всички!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А впоследствие цената направи това:Индексите:
Японските са на текущи и гледат нагоре.
ДАУ е доста надоле и гледа нагоре.
ДАКС е на текущи и гледа по-скоро нагоре.
Днеска РЕДА смята, че днес пазара ще чака
важните новини от САЩ и до обяд ще е няква
ГНЯСАВА РЕЙДЖОВИЦА!!!
Разбира се може и да не стане така, щото
слух винаги може да долети отнякъде.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата 1,3680-1,3688 пазещо 1,3703
преодоляването на което ще даде възможност да се
счупи годишния врЪхт на 1,37106 и се прави атака
на зоната около 1,3717-1,3722(ИДЕИНА).
СВИРЕПАТА подкрепата е в зоната 1,3662-1,3651 и преодоляването
и ще даде възможност за атака на зоната около 1,3617 където ще
се реши дали ще ходи курсо до ИДЕИНАТА зона 1,3599-1.3577.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
След което попитах РЕДА:
А той каза това:
Както каза вчера РЕДА, ние предполагаме, но Бог разполага
А все пак деня беше превъзходен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mariq (22-10-2013)
Алфи днеска сабален РЕДА подпитваше
за евро>йена дали ще има 138.
Които влянал тогаз добре ДОИ!!!!![]()
mariq (22-10-2013), alf (22-10-2013), toranagasan (22-10-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
аз навремето имах един съученик, дето хич не носеше на водка и като го прибирах у тях мъртво пиян, на баща му и аз тъй като теб казвах "Не знам
, не съм му наливал аз в устата" ... нищо че му вдигах наздравици преди това
![]()
Oleg (22-10-2013)
Да ве разбрах въОсанна и разпни го
Бицепс и трицепс прайх + 15 мин пътека, та сега се чувствам перфектно![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН