есенциално...преди няколко (десетки)Бате Жоро, ако не беше цитирал статистиката, щях да ти повярвам, че не си ползвал мозък. Ти си правиш някакви експерименти, които попадат в обсега на благоприятната случайност (защото извадката ти е оскъдна), а и експериментите не означават действие без мозък, дори е наопаки, т.е. експеримента е свързан с целенасочени действия от твоя страна.
Аз, като специалист по неизползването на мозъка, мога да ти кажа, че тези работи не стават просто така - "Ето, сега не използвам мозъка си!!!". Единия признак на изключил мозък е лекотата с която възприемаш света около себе си. Ако ти кажа, че съм с успеваемост 45% на отделна позиция, ти какво ще кажеш? Вълнувалите високата успеваемост, значи ползваш мозък .... да не се разбера, че високата познаваемост е нещо лоша, но пък не е добре да се превръща във фиксидея, защото в повечето случаи използването на мозъка води до психическо натоварване, което не е за всеки.
Гледам, че си махнал индикаторите. Сети се какво си преживял докато ги изключваш един по един. Е, като влезеш в процес на неизползване на мозъка усещането на дискомфорт ще е на N-та степен - в началото.
В ирационална среда, сетивата е желателно да доминират над мозъка - редът в ирационална среда се нарича хаос - логика с нелинейна зависимост. Мозъка ти търси линейна зависимост, защото толкова си може. Решението е или го спираш изцяло, но ако ти е трудно, то може и частично да го изключиш, оставяйки да работи десния дял, в който има някакви наченки на възможност да се справи в нелинейната среда.години щех да те прескоча
какви са действията при симптоми на хипноза...пазарна хипноза....тогава резултатите...реалните резултати започват посмачкват сетивата
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като каза дъждовно време и да ти споделя
само как откънах плувката за цял час
Требе да се почива от време на време.
Сега пак съм със заострено внимание![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хах, да те питам ти като задремеш не сънуваш ли пак КАКИ
и когато времето е такова еротично - влажно ...кво ще правим
с рейнджа си мисля ...оня душевно-сетивния...
Следобед не санувам нищо.Сутрин сънувам, но не КАКИ.
Преди години бях сънувал как йената от 122 пада на 100.
Пуснах хванах до около 112 бях 10-на фигури напред след
което йената направи корекция до около 118-119 и там затворих
на минамална печалба и като хукна надоле до 88 стигна, а
аз нищо не взех![]()
хахахаххаххаха Реде , направо се задавих от смях,Следобед не санувам нищо.Сутрин сънувам, но не КАКИ.
Преди години бях сънувал как йената от 122 пада на 100.
Пуснах хванах до около 112 бях 10-на фигури напред след
което йената направи корекция до около 118-119 и там затворих
на минамална печалба и като хукна надоле до 88 стигна, а
аз нищо не взехкато се събуди беше ли развълнуван , аз до сега не съм сънувал как търгувам , ама бая пъти съм сънувал как правя анализи
![]()
Бате Жоро, ако не беше цитирал статистиката, щях да ти повярвам, че не си ползвал мозък. Ти си правиш някакви експерименти, които попадат в обсега на благоприятната случайност (защото извадката ти е оскъдна), а и експериментите не означават действие без мозък, дори е наопаки, т.е. експеримента е свързан с целенасочени действия от твоя страна.
Аз, като специалист по неизползването на мозъка, мога да ти кажа, че тези работи не стават просто така - "Ето, сега не използвам мозъка си!!!". Единия признак на изключил мозък е лекотата с която възприемаш света около себе си. Ако ти кажа, че съм с успеваемост 45% на отделна позиция, ти какво ще кажеш? Вълнувалите високата успеваемост, значи ползваш мозък .... да не се разбера, че високата познаваемост е нещо лоша, но пък не е добре да се превръща във фиксидея, защото в повечето случаи използването на мозъка води до психическо натоварване, което не е за всеки.
Гледам, че си махнал индикаторите. Сети се какво си преживял докато ги изключваш един по един. Е, като влезеш в процес на неизползване на мозъка усещането на дискомфорт ще е на N-та степен - в началото.
В ирационална среда, сетивата е желателно да доминират над мозъка - редът в ирационална среда се нарича хаос - логика с нелинейна зависимост. Мозъка ти търси линейна зависимост, защото толкова си може. Решението е или го спираш изцяло, но ако ти е трудно, то може и частично да го изключиш, оставяйки да работи десния дял, в който има някакви наченки на възможност да се справи в нелинейната среда.
еретик
тва ако го прочете бургаското пиянде от другия форум и моменталически станахте на кълбета
за интуиция ш'ми говори анонимният ша ва мола![]()
Във връзка със сънищата - според мен времетраенето на сънищата върху движението на валутата /няма значение от валутната двойка/ е правопропорционално на сумата с която си влезнал.или
![]()
Ами ако заспи валутната двойка
Евро/Долар днеска е в чак в реанимация![]()
Последна редакция от albagpipe : 20-04-2012 на 20:32
Чи ко толкоз смешно има.
Бях си съвсем аджамлия тогаз,
та не се възползвах от посланието,
а да ти кажа, че можех да се
пенсионирам млад млад от тоя сън![]()