Пак задълба надолу,както очаквах пурво корегира нагоре,но сега може би е РЕД вече да пробива под 100.Но предполагам ще го отложат за другата седмица около смяната с новия фютчърс![]()
Пак задълба надолу,както очаквах пурво корегира нагоре,но сега може би е РЕД вече да пробива под 100.Но предполагам ще го отложат за другата седмица около смяната с новия фютчърс![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен петрола няма да пробие границата 100. Прекалено голямо психологическо влияние има, а и фибо 61.8 се намира там.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз вече очаквам на север да се запъти.........................
А ти ако си търгувал петрол по-отдавна можеш ли да ми кажеш (или някой друг тук), ако имам незатворени сделки на 22 число, когато се сменя фючърса какво ще стане - пише, че сделките се преоткриват по първата цена на фючърсите от новия период, но големи гапове примерно получават ли се? Да знам всичко ли да затварям или не е толкова опасно, ако имам нещо незатворено?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Откраднах едно късо днес, подпряхме на добри нива за подкрепа, но би трябвало още малко да падне надолу![]()
Eli2356 (18-10-2013)
Те не случайно американците свалиха Кадафи...Либия може да се превърне в новият петролен рай
5 млн. души и 2 млн. барела петрол на ден – eдва ли либийците ще изпуснат тази възможност, смята шефът на Eni Паоло Скарони
Щом има замесени Американци, едва ли ще има нещо много за либийците.
наи добре без стопове при смяната ,че ги правят по над 100 тика шишовете ...иначе после ги оправят като отворят азиатците ....А ти ако си търгувал петрол по-отдавна можеш ли да ми кажеш (или някой друг тук), ако имам незатворени сделки на 22 число, когато се сменя фючърса какво ще стане - пише, че сделките се преоткриват по първата цена на фючърсите от новия период, но големи гапове примерно получават ли се? Да знам всичко ли да затварям или не е толкова опасно, ако имам нещо незатворено?
обаче стане ли реален гап , ше е проблем ,ако е срещу позицията ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
На инстата съм имал различни случаи.По-преди ти затваряха сделките на цената на затваряне,но това е някъде към 21.30 ,след което пазара продължава да си работи до 0.00ч. и по някое време към 1-2-3 часа през нощта им тръгват котировките и ти подновяват позициите от текущата цена.Но сега май не е така ами пускат някакъв шиш надолу към 200 тика,като поръчките остават отворени и това се отразява на като печакба/загуба в текущия баланс.Но после това го пишат като грешен ордер и го анулират и поръчката се затваря реално на цената на затваряне,но пак около 21.30 на 22-ри.После не отваря наново поръчката.Много дълго стана за обяснение.Най-добре затваряй всичко и не пипай докато не пуснат новите котировки,щото свеки път е различно и нищо не се знае.Веднъж към 20 часа не пуснаха котировките,а аз имах отворена позиция и се смаях какво ще става.Естествено изгорях накраяА ти ако си търгувал петрол по-отдавна можеш ли да ми кажеш (или някой друг тук), ако имам незатворени сделки на 22 число, когато се сменя фючърса какво ще стане - пише, че сделките се преоткриват по първата цена на фючърсите от новия период, но големи гапове примерно получават ли се? Да знам всичко ли да затварям или не е толкова опасно, ако имам нещо незатворено?![]()
незнам момчета ама кажете ся тоя петрол на долин ли ще продължава или ще се катери кум 101.7