Какво става с картинките=прогнозиЩе има ли още....
Какво става с картинките=прогнозиЩе има ли още....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Поздравления аболеоне Приятно е да видиш някой на когото главата още му е на рамената, че такива нещо много намаляха напоследък
Всъщност основния проблем на техническия анализ е точно в това За момента дава един сигнал пък сетне се прерисува и дава друго
Да беше курва по малко щеше да лъже.Курвата по малко лъже от тоговата![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Е то пазара може да го анализираш като много объркана тинейджърка, според някои курва, според други мръсница в леглото. И реално, тези които се възползват от нея (пазара) я смятат за тигрица, дива и си играят с нея, като се забавляват по време на това, това са успелите трейдъри. Малък процент. Тези, които я смятат за курва пък са тези, които губят защото нямат добра стратегия или не могат да управляват парите си подходящо, голям риск и т.н. Та тези губещите имат голямо его, казват че пазара е курва, само взима и нищо не дава, само защото не искат да си признаят, че вината е в тях. Та тези се отказват.
Та какви са членовете на форума? А виж те нямат голямо его и знаят, кога грешат. Мъчат се да поправят грешките си и да пофлиртуват с пазара правилно. Е също така има и играчи, които вече знаят как да го правят.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А според мен пазарът не е нито курва, нито тигрица. Това е стихия, която изобщо не се интересува от нашето отношение и умения.
Който може - може, който не - намира оправдания....![]()
Последна редакция от Bibco : 20-10-2013 на 15:42
Аз съм от 10 и повече години в пазара и нямам намерение да се отказвам ,но това че пазаря е курва ви го казвам безплатно да се ни лъжете че можете да го управлявате.
ЗАПОМНЕТЕ
Пазара е неуправляем Единствения начин да изкараш лев от него е статистически чрез схема или система която много наподобява "Тука има .Тука нема".Хубавото в случая е ,че поне в това отношение пазаря е честен спрямо теб и се движи на където е решил да се движи ,а не като някой мръсен циганин да се опитва да излъже преднамерено
С други думи ако от три пъти , или от три чашки, познаеш къде е топчето то си остава там вместо циганина да го забърше с кутрето и ти пак да пиеш една студена нода![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
има логическа последователност и математически зависимости у пазаря
и може да се следва печУлиФшо![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
saxsа, и си прав, и не си много прав. По твойта логика, една програмка дето на всеки кръгъл час да ми отваря една дълга позиция, и да я затваря на следващия кръгъл час. Когато сме във възходящ тренд, е напълно достатъчна за да обера движението на север. И обратното, когато сме в нисходящ да отваря къси. За мен проблема остава да следя само на дневна каква е посоката на тренда, и в съответната посока да я пускам.
Ами това е доста вярно.Чел съм за печеливши експерти,отварящи позиция по простото правило:тейк-профит два пъти по-голям от стоп-лоса,но само по текущия тренд на Н4...Показват доста добра печалба.saxsа, и си прав, и не си много прав. По твойта логика, една програмка дето на всеки кръгъл час да ми отваря една дълга позиция, и да я затваря на следващия кръгъл час. Когато сме във възходящ тренд, е напълно достатъчна за да обера движението на север. И обратното, когато сме в нисходящ да отваря къси. За мен проблема остава да следя само на дневна каква е посоката на тренда, и в съответната посока да я пускам.![]()
таз система сама няма да сработитребе ММ към нея
кът направиш регулация на обемите спрямо резултата е твърде възможно да изкараш кинти![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.