Jawor, да. По-горе прочетох, че все пак не става дума за минимални заплати, а такива от 1000-2000 и нагоре. За ниските/минимални заплати то е ясно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И да има сиренце и други екстри към заплатата ,
не са много желаещите да стават овчари .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ти знаеш че това е една много готина професия. Особено летния сезон, като започнат жегите. Като ги подпладниш към 10.00 часа под някоя дебела сянка, та чак до 16.00 часа. И ти на сянка.............вадиш от бохчата сиренце, сланина, домати,............павурчето с ракия .......... чист въздух .................... да има и един лап топ,............ може и някоя позиция на форекс да отвориш................
Бил съм някога и овчар.
Хубава е,
но не е за градски чеда...........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Пак едно и също в постовете тиjivko78, Ами бегай да ставаш овчарче, ама не друго си е в администрацийката, дето си дигате заплатките с щатното разписание да се правите кой на коя кантонерка и бюро е шефче .
А от какво разбирам ли, ами достатъчно за да не ми харесва, че някакъв дето капацитета му е да се докопа само до бюрце със заплатка общинска и в работно време виси по форумите и цъка форекс и парадира с това да не ми харесва.
А какво работя ли, ами какво те интересува, аз не се олицетворям с работата си, както теб с длъжността си- щото без нея какво си.Пробвай да съставиш изречение когато ми отговаряш без думите -администрацийка, бюрцето , общинарче, цъкане на форекс, това съм го чел поне в 7 поста, е то бива ограничен капацитет, но поне малко разчупи разговора
Забрави само да споменеш че такива като мен се издържат С ТВОИТЕ ДАНЪЦИ, спомената също многократно във форума
Та като обсъждаш чуждите професии, било то общинари, овчари, работници или тем подобни дай и пример ти какво работиш, поне в каква сфера, да понаучим нещо за човека,с чиито данъци се издържа държавната администрация
----------
То си е направо идилия в този вариантТи знаеш че това е една много готина професия. Особено летния сезон, като започнат жегите. Като ги подпладниш към 10.00 часа под някоя дебела сянка, та чак до 16.00 часа. И ти на сянка.............вадиш от бохчата сиренце, сланина, домати,............павурчето с ракия .......... чист въздух .................... да има и един лап топ,............ може и някоя позиция на форекс да отвориш................
Бил съм някога и овчар....................................
Е това сигурно се договаря индивидуално. Все пак още не съм кандидатствал за място. ...... сиренце в хладилника надали, и мандра трябва. Но за млекце .... е те кой щете хване, че си издоил 2-3 овчици от 100![]()
Ква мандра бре. Сам си го сириш. На село баба ми сиреше, и масло биеше.
Па що ще доиш от чуждите. Като към стадото винаги можеш да прибавиш 3-4 твои. Не струват хиляди. Поне да ти е чиста съвеста. Че на пролет ще ги острижеш. Вълна ще имаш.
Знаеш че сметката се връзва. От 4 овце, по 1-2 агнета, че ти за всеки празник ще си имаш агнешко на трапезата.
Иди го купи от маркета.