за убити не знам, ама парчета месо ако останат може да си ги купиш на по 3лв килото и да си ги овкусиш и изсушиш
и моя дядо беше ловджия ... та дивото никога не ми е липсвало
за убити не знам, ама парчета месо ако останат може да си ги купиш на по 3лв килото и да си ги овкусиш и изсушиш
и моя дядо беше ловджия ... та дивото никога не ми е липсвало
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Абса не знам.
Требе с някви браконери да говориш.
Доколкото знам истинските ловци
по таквоз ЖИУОТНО не стрелят!!!)
----------
ХОМЯК най-сетне и ти се сети,а бря ти пазаруваш ли МЯСО ил само чекаш да ти носят ?!
или ти си го пазариш, ма си е домашно и УБАВО МЯСО.....
и аз искам така, да си намеря от некой дет гледа и да си пазарим и СЛАНИНКА и МЯСО така от време на време...
друго си е да е ПРЯСНО![]()
завиждам ти благородно !
че РЕДА мисо не купува!!!
Обикновенно ходи да си ЗАКОЛИ собственноръчно!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Китайците продават 20к долара на тон, ама ми идва малко множко
И е замразено еленско.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
е че то пак ти идва на 3лв килото
аз се чудех,че е прекалено евтино като ми казаха 3лв килото,че и фактура ми дадоха
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ааааааааааааа туканка е на 3лв килото
ама колко ще вземеш не е ясно
..................................................
----------
Абсе чадо помниш ли като пишех наскоро че таргета ми е 1.3680?
те там по-назад в постовете
......................................
Мерси за сайта, предишния ми любим за такива онлайн филми го затвориха и се чудех къде да ги гледам.REDA чадо, гледай тука он-лайно филми http://on-cinema.info/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пратката беше жива сърничка бре ХАИРСЪЗИНО!!!за таз вечер нема.....
.....и по лошото утре требе се прибираме....
ТАТАРИНА да запази мълчание.....
време за туй винаги се намира.....
не се сдържах....ша звиняваш.....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Добрю ютрю
СТАВАЙТЕ!!!!!
КУЧИК то ний си имаме ГОВОРЯЩ ХОМЯК от отдавна!!!!)
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (19-10-2013)