В календара новините от САЩ са в 17.00 ч. бг. време! Значи още е рано и може да си спамим за живота зад решетките
Колеги вие сте си добре в психото но аз като съм в затвора и сестрата е с мустаци и рунтави гърди питате ли ме как се чувствам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сутринта не ми се изпълни сел-лимит на 1327 за някакви си 50-на цента и сега само го гледам как пада и удрям по клавиатурата..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Фицка, и аз не съм следил щото преди малко отворих дълги от 1316,60.. какво си писал?...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН