А бе какво се обясняваш, щом толкова много теглиш и печелиш ?аз освен мен си не коментирам кой как действа, всичко е индивидуално и всеки си има свое виждане, важното е да се тегли редовно кинти, другото всеки сам си преценя
давай евроооо
----------
да ти ги посна ли
то инстата ги има кое как , не съм на пазара да си губя времето
затворил съм да наредя едно теглене на обяд, веднага нова дълга пуснах на същите нива от която наредих второ теглене в 15.20 часа е затворена дългата, вечерта една къса пуснах да тествам, сутринта я затворих и дълга от 1.36630 съм пуснал
Ти си единственият който постоянно парадира с теглене, все едно е нещо фантастично![]()
Че те хората които ходят на работа пък получават заплати. И какво от това ?![]()
Ми не знам как търгува Ситито точно,
но бих казал на всекиго ктото си
реша щото аз съм РЕДА!!!!!
ДАВАИ ЕВРОООО!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LEJlyyyAlDE
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бравос БачоХУБАВИ рапти даже и СВИНСКИ!!!
РЕДА си направи супичка от агнешки дреболии.
Тва беше първото и след това си наряза ланшна
сланина с КОЖА и млати с ЛЕБЕЦ и парливи чушки.
СИРОМАШКА работа ПРАСЬО!!!
СЛАНИНАТА преди малко ми я донесоха.)
ДАВАИ ЕВРОООО!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LEJlyyyAlDEна мен пък ми изпратиха едно пили, ма то мазно мазнооооо, чак ми съ повръща
Ше ги пребия тея
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да питам аз в готварската темичка как се прави цяло печено пиле.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, ти си РЕДА.Ми не знам как търгува Ситито точно,
но бих казал на всекиго ктото си
реша щото аз съм РЕДА!!!!!
ДАВАИ ЕВРОООО!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LEJlyyyAlDE
Обаче съм готова да се обзаложа с теб, че на Ситито няма да му кажеш,
че е неприемливо да се чакат позиции със седмици и с далечен стоп.
Ще се направиш, че не си прочел писаното.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
То остава сега да ми кажеш, че трябва и с перушината да е![]()
фицката (18-10-2013)