ПРАСИТО освен всекидневното ГОИНЕ
се прави и на психоаналитик!!!
ПРАСЬО ще мине ли над 1,4567???
Дан'си веке РЕДбулПРАСИ??![]()
ПРАСИТО освен всекидневното ГОИНЕ
се прави и на психоаналитик!!!
ПРАСЬО ще мине ли над 1,4567???
Дан'си веке РЕДбулПРАСИ??![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щото на едното ушо му шепнат акулите, а на другото пазителите на трендаREDA, пазарът на няколко пъти му даде възможност на Дизелчето да се измъкне сух, че и на малка печалба и после отново 50-100 пипса срещу него. Преди около седмица, може и повече му подхвърлих да ги затвори, тогава беше на плюс. После отново да влезе с дълги, щом толкова му харесват, но от по-добри нива. Ама той "каквото си знае баба, това си бае", "Давай Евро и САЩ-Фалит". Да му се чуди човек![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тъй, тъй е наистина. Заслужаваш почесване с кочан от мамулАз от лето 2004 за сефте почнах да се гъбаркам с форекса...после огромна пауза. Ама ми идва множко емоцията на малки графики. Даже 1ч, на която търгувам Евро/Долар не ми е особено афинитетна, но засега се търпи. Всичко друго, което бъзикам, е на 4ч и нагоре. Пък и реално нямам възможност да кесам пред компа постоянно, нямам и желание
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така еТъй, тъй е наистина. Заслужаваш почесване с кочан от мамулАз от лето 2004 за сефте почнах да се гъбаркам с форекса...после огромна пауза. Ама ми идва множко емоцията на малки графики. Даже 1ч, на която търгувам Евро/Долар не ми е особено афинитетна, но засега се търпи. Всичко друго, което бъзикам, е на 4ч и нагоре. Пък и реално нямам възможност да кесам пред компа постоянно, нямам и желание
Бачо се бъзика психо-михо, но ако ви попадне тази книжка, поразгледайте я
Писана е от бивш трейдър
Аз я имах, но мисля, че съм я изтрил, защото не я намирам
http://www.amazon.com/Wait-Science-D...1992654&sr=1-1
D-12 (17-10-2013)
що се поддаваш на бъзиците на пазара
твърдо дълги като камък за пробив на 1.37000, докато подкрепата държи всичко е под контрол на биците
давай евроооооооо 1.45000 идем идем
сила световна си евроооооо![]()
ква е тая работа пак, сигнал в 8 часа, и той си дава и дава, и аз ще го гледам и глеадм![]()