Ъм ти не йидеш ли ваааааааКъ 1 кило месо вааа....към 350 грама са
Къ ти казвам 2, не разбирай 2 цели гърди
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (14-10-2013)
Една куха въртележка,ще стимулира кредитирането, а за икономиката кой да ти кажеДнес си "лафих" с баба Йелен и ми сподели, че е подготвила универсално оръжие за бустване на американските инвестиции.
Ще взема да ви споделя една от първите им стъпки каква ще е.
В момента ако си банка и имаш кинти в САЩ ги слагаш на депозит във ФЕД. ТЕзи депозити сега варират около 2.5 трилиона долара. Но сега тези депозити по закон НЕ МОГАТ да служат като обезспечение по кредитиране или други инструменти. За разлика от много други места.
Фед като изкупува всеки месец уса държ. дълг, реално го изкупува от поазара. А бидейки на пазара, самите книжа служат като обезпечение по други финансови инструменти. Един вид, излупувайки дълг, намалява първокачествените гаранти на пазара и влива кеш, който се връща при тях на депозит.
В момента само 15% от американските долари са дело на централната банка, другите 85% са дело на шадоу банкинг или точно такива гарантни мултипликатори. Примерно Бачо РЕД купува американски ценни книжа, после ги ползва по гарант за ЦДС-и и така се вдига лоста. Реално вземайки 80 милиарда на месец, изтеглят долари по 6 пазара и това натиска инфлацията яко надолу. Ако не са разстящите правителствени разходи, в момента САЩ щяха да са в дефлация.
Та баба Йелен "рече" депозите при нас ще ги допуснем да се ползват на 50-60-99% като гарант по други инструменти в зависимост от качеството на финансовата институция. Това ще влее близо 2 трилиона свеж капитал в американската икономика и ще изригне индекси и всичко на първо време и ще докара най-накрая бленувата инфлация.
После да ме черпите по едно Йеленско.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
PoPEYE (14-10-2013)
предПРОЦЕДУРНО го усетих аз, обаче
требеше по-раничко да стана, че таз
ГНЯСАВА РЕИДЖОВИЦА направо не ми понася!!!!
А нали питаха даже кво е ГНАСАВА?????)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде пиша ти и аз Една Точка за процедирВането,макар да не съм го челза да съм разбереш че съм великодушен колкото Форекс Герито
ПС: Ма салатата ми свършии ся доБивам Карнобатската Гроздова със сок от ананас
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
фицката,
аз имам проблем с визуализацията на твоята графика ,
и не виждам какво си пуснал.
Вероятно говориш за онзи към 1.33+