В Перник открили паркинг на няколко нива. До най-горното ниво се достига, след като избиеш всички противници.
В Перник открили паркинг на няколко нива. До най-горното ниво се достига, след като избиеш всички противници.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тексасец отвлече сам себе си заради парти
Жител на американския щат Тексас инсценира собственото си похищение, за да може да отиде на ергенското парти на свой приятел. Рохелио Андаверде се уговорил със свои приятели да го отвлекат, защото жена му не го пускала на ергенско парти. Маскирани и въоръжени с бутафорни пистолети, аверите на Рохелио нахлули в дома му и го “отвлекли” пред очите на ужасената му съпруга.
Те натикали Рохелио в багажника на автомобила, с който пристигнали, след което отпрашили право към ергенското парти. Изплашената съпруга тутакси позвънила в полицията, откъдето предприели издирване на “похитения”. Рохелио цяла нощ купонясвал, като се върнал у дома си чак на сутринта.
На жена си той обяснил, че похитителите му го пуснали. В полицията обаче не повярвали на Рохелио и му предявили обвинения в даване на лъжливи показания. В добавка измамената и разгневена съпруга вдигнала такъв скандал на Рохелио, че ергенското парти му излязло през носа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прибира се жена в къщи и вижда следната картинка: мъжът и притиснал корема си до топлия радиатор със замотана с кърпа глава.
- Какво ти е, болен ли си?
- Не.Пробвам нов начин да се напия.Изядох 200 грама дрожди, чаша захар и изпих литър вода. Сега чакам да ферментира.
- А защо си си бинтовал главата?
- Да не отнесе капака.
Отива жената в кухнята да готви, от стаята се чува страшен трясък.
- Какво стана?Отнесе ти капака ли?
- Не мамка му!Дъното не издържа!!
Novak, не можах та позная бря....
много як аватара
много секси жена....![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Novak (11-10-2013)
Благодаря................................ ........................
----------
Истински случай
.............
Пенсионерът Радослав Михайлов от София заведе дело срещу съседката си Кремена Д., която го тероризирала с... песни на Лили Иванова! Абсурдният сценарий се развил в панелен блок в столичния комплекс "Младост 3".
Жената по цял ден слушала на грамофон плочите на Лили, а невъобразимият шум влудявал комшията. Въпреки многократните му предупреждения тя не спирала „Детелини" и „Свири, щурче", а нарочно усилвала музиката - по 10 часа на ден!
В залата се явиха над 10 свидетели, живеещи в блока в „Младост 3". Изумените съдии отсъдиха в полза на ищеца и призоваха Кремена да си слуша Лили колкото поиска, но с намален звук, така че да не побърква кооперацията.
драгата (11-10-2013)
nomad (12-10-2013)
Европейски рай - британски хумор, френска кухня и немска техника.
Европейски ад - британска кухня, френска техника и немски хумор.
"Седим си вчера у една кръчма. По едно време улаза един китаец ли, виетнамец ли, ебем ли го. Седа до мене и почва да пие бира.
Я го питам:
- Абе уй сплескан, знаеш ли карате кунфу и разни други такива?
Оня ме гледа ядно и вика:
- Е сеа оти ма питаш? Оти съм китаец ли?
- Не бе педерунгел, оти пиеш мойта бира
----------
Моля, въведете вашата парола
- "рози"
Недостатъчен брой на символи в паролата
- "розови рози"
Паролата трябва да съдържа поне една цифра
- "1 розова роза"
Паролата не трябва да съдържа празни полета
- "1розовароза"
Паролата трябва да съдържа поне 10 различни
символа
- "1шибанарозовароза"
Паролата трябва да съдържа поне една главна
буква
- "1ШИБАНАРОЗОВАРОЗА"
Паролата трябва да съдържа поне една малка
буква
- "ШибанаРозоваРоза"
Паролата трябва да съдържа поне една цифра
- "1розоваРозаДаТияНавравГъз а"
Тази парола вече е заета...
----------
Кой как отива на рожден ден?
Англичанинът: с достойнство.
Французинът: с торта.
Руснакът: с водка.
Българинът: с приятели.
Кой как се връща от рожден ден?
Англичанинът: с достойнство.
Французинът: с домакинята.
Руснакът: на четири крака.
Българинът: с остатъка от водката.
Кой какво си мисли докато се връща от рожден ден?
Англичанинът: "Успях ли да запазя достойнството си?".
Французинът: "Дъщерята май беше по хубава".
Руснакът: "Много мъ" биха ама и аз удрях".
Българинът: "Жалко, тортата остана - можех да взема и нея".