Е все пак новината е от вчера,пък те ако искат да си назначават шефчета...
Е все пак новината е от вчера,пък те ако искат да си назначават шефчета...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм си заминала щото цял живот съм била самоосигуряващо се лице и никой копче не може да ми каже отде ми е къщата, отде ми е колата щото съм си платила всеки леф данък.Ей много злобно и комплексирано човече сиПравителството не го харесвам ,защото по принцип не харесвам БСП и ДПС, а то за съкращенията говорят отскоро. На мен работодател не ми е държавата, и дали някой и кой ще си замине го решава ръководството. А такива като теб отдавна са си заминали и затова са по къщите си , което пък поражда въпроса и там как те търпят
Не знаеш какво работя и понеже си ограничена и си мислиш че всеки на държавна служба е държавен служител и не плаща данъци , ще те светна че само определени длъжности в държавна, областна и общинска администрация могат да са държавни служители и повечето не са ...айде бегай да си пиеш хапчетата
Та от горе написаното и рева ти за бесепарската метла, стана ясно че те е страх за местенцето ти, а ми примире се, и теб някоя друга метла те е закарала на бюрцето дето си .
А понеже ти изпаднаха аргументите и почна агресивно да обиждаш- типично за политическо назначение, ако вършиш толкова много работа и си ценен кадър безработица не те лови и ти определяш за кого и как да работиш, а не мижитуркаш да трепериш, че ГЕРБ падна от власт и сега идва БСП-то, естествено че не ги понасяш, щото друг те е сложил на хранилка там, а те има вероятност да ти я отнемат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много си прав, моята кума работи за държавата, но не се води към нея. Имам в предвид, че не се води държавен служител. Те сега затова администрацията не стачкуват, щото ги е страх да не ги резнат, особенно такива хора които са пред пенсия. Това, че нзаначават свои хора, всяко правителство го прави.Ей много злобно и комплексирано човече сиПравителството не го харесвам ,защото по принцип не харесвам БСП и ДПС, а то за съкращенията говорят отскоро. На мен работодател не ми е държавата, и дали някой и кой ще си замине го решава ръководството. А такива като теб отдавна са си заминали и затова са по къщите си , което пък поражда въпроса и там как те търпят
Не знаеш какво работя и понеже си ограничена и си мислиш че всеки на държавна служба е държавен служител и не плаща данъци , ще те светна че само определени длъжности в държавна, областна и общинска администрация могат да са държавни служители и повечето не са ...айде бегай да си пиеш хапчетата
аз не съм политически назначен, за да треперя , и от самото начало се изказвам против БСП и ДПС , дори против ГЕРБ съм го правил, но рядко понеже сега не са власт.Разбира се за ограничените хора, с повечко злобичка в тях , всички назначения са политически и никой не работи и не заслужава повече от тях самитеНе съм си заминала щото цял живот съм била самоосигуряващо се лице и никой копче не може да ми каже отде ми е къщата, отде ми е колата щото съм си платила всеки леф данък.
Та от горе написаното и рева ти за бесепарската метла, стана ясно че те е страх за местенцето ти, а ми примире се, и теб някоя друга метла те е закарала на бюрцето дето си .
А понеже ти изпаднаха аргументите и почна агресивно да обиждаш- типично за политическо назначение, ако вършиш толкова много работа и си ценен кадър безработица не те лови и ти определяш за кого и как да работиш, а не мижитуркаш да трепериш, че ГЕРБ падна от власт и сега идва БСП-то, естествено че не ги понасяш, щото друг те е сложил на хранилка там, а те има вероятност да ти я отнемат.И защо да обиждам след като ти правя психологически портрет който е явен
Злобата и комплексите са човешки качества, те личат в голяма част от постовете ти с доста хора от форума. Ти си типичния човек на който целия свят му е крив , заради неуспехите в живота му . Пък и докато падат пари от форекса няма страшно, работа ми е за създаване на социални контакти и за да помагам на обществото
----------
А забравих да те питам ти какви данъци плащаш че се пъчиш за голям данъкоплатецАко фирмичката въобще е твоя де, че много ме съмнява дали не е на мъжа ти , че без него за къде си
![]()
ко сте са задрачили от ранни зори бря![]()
мир и льобоф требе да има у форумЪТ![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Защо жените стимулират оргазъм?
-Защото си мислят, че на мъжете им пука.
Същата работа и тук, защо политиците се плюят по между си?
-Защото си мислят, че народа му пука. То си е така понякога, ама не трябва да ни пука.
то много се е крало краде и ще продължава да се краде
Агенцията за държавна финансова инспекция ще разследва договор за консултантски услуги, сключен между икономическото министерство и Международната банка за възстановяване и развитие, част от Световната банка.
Споразумението е подписано от бившия министър на икономиката Делян Добрев и от бившия премиер Бойко Борисов, без да е било дадено разрешение от парламента. Така е нарушена конституцията на страната, заявиха депутати при обсъждане на ратификация на споразумението в бюджетната комисия.
Ако не се приеме този текст, може да загубим милиард от ОП "Конкурентоспособност", заявиха други депутати. Затова бе решено ратификацията да бъде приета, но да бъде разследвано подписването на договора.
ами айде да видим... дали ще пожелаят да докажат поне едно от престъпленията
...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
И това май ще продължава да е така...А. Атанасов: Управляващите водят тайна политика за влизането на бежанците
А. Джамбазки: Зелената граница е разграден двор