то доста земя вече е изкупена от чужденците, сега ще могат без поставени лица да си купуватИ до сега се купуваше земя от чужденци и никой не я е занесъл у тях,ние все драми правим.Хем напъваме да махнат в Европа всички ограничения за нас,хем като трябва ние да отговорим реципрочно започваме да ставаме големи патриоти....................заприли чахме на онази приказка за кучето,което нито яде кокала,нито го дава..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва да се отучим от това мислене,че "нашто си е наше,а чуждото общо"............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По принцип е така, искаме ние да купуваме, а при нас да не купуват........................
с тоз принцип... обикновено оставаме без наше собствено, а чуждото само го гледаме отстрани щот не можем да се приобщим![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kypе, българина е привързан към собственоста. И дали ще е в Америка, Канад или Австралия, първата му работа е да си купи имот. Колкото познати имам на вън, всичките са купили някакъв имот.
А това че в собствената си държава не можем да си сложим ред, сами сме си виновни. Който иска ще си пази имота и ще си го стопаниса. Който не иска, ще остане сиромах и това е.
верно е... принципно даже и аз искам къща моя ... дет не знам де ша ми се жювей догодина даже
туй образно го казах само![]()
Прав си за това с имотите, немците например повечето живеят под наем.kypе, българина е привързан към собственоста. И дали ще е в Америка, Канад или Австралия, първата му работа е да си купи имот. Колкото познати имам на вън, всичките са купили някакъв имот.
А това че в собствената си държава не можем да си сложим ред, сами сме си виновни. Който иска ще си пази имота и ще си го стопаниса. Който не иска, ще остане сиромах и това е.
моят дом моята крепост дет викат
ама кът стане нещо за развод - гражданска война у крепостта тръгва![]()
Има го този стримеж - обикновенно на 4 - 5-та година от емиграцията тук повечето купуват къщи....
трябваше да се увеличи мораториума според мен, докато цените на земята ни се изравни с тази в Запада..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."