Аз и в друга тема го казвах това - страшно трудно е да си зает с друга работа и да вадиш прилично пари то трейдинг. Дори ми се струва невъзможно освен ако не разполагаш с много сериозен акаунт. Аз също трябва да вадя поне 5к за да има някакъв смисъл на фона на това, което съм постигнал вече. Това означава сериозно отношение и си отнема време, принципно трябва да вложа 15к, но все още не искам макар да не ми е никакъв проблем да го направя. Въпреки редовните печалби знам колко бързо може да расте акаунта дори с малък риск и предпочитам да си увелича сметката едва когато всичко ми е супер леко. Сега въпреки редовните печалби приемам възможно най-черния вариант какво може да се случи и примерно се сещам за възможността за психологически проблеми ако акаунта изведнъж скочи от примерно 5к на 30к, не трябва да стават рязко нещата, а да е сигурно, че ще станат
Просто незнам ти как ще подходиш, но моя съвет е ако приемеш, че в момента ти е прилично нивото, да се хващаш на друга работа само ако е крайно необходимо...