Да, така е.. стоки в доста от петъците са волативни и могат да се изкарат парички от тях.
Никога в петък.
Само при чист сигнал въпреки , че е петък.
Да като през останалите дни.
Да, така е.. стоки в доста от петъците са волативни и могат да се изкарат парички от тях.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
sinphant, могат ама обикновенно в петък пазара е малко объркан защотот често се случва да иам прибиране на печалбите и съответно това не е мн добре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
няма никакво значение ако си търгуваш според правилата ... а ако през останалото време от седмицата си направил доволна печалба и не ти се рискува да я загубиш през петък най-добре да си починеш ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Това, приеми го на доверие, е супер грешноИма ли сигнал действаш, това е. Щом е определено по плана, че е е сигнал се взима винаги. Вече ако имаш статистика и в правилата ти пише, че не се търгува петък, тогава да...
нямам статистика , просто когато съм на добра печалба през седмицата предпочитам да не търгувам в петъка ... тогава имам възможност да правя друго и използвам тази възможност ... ако се случи да съм свободен и да знам че имам време да чакам сигнал ще седна , но ако знам че всеки момент трябва да се махна няма изобщо да се мъча ... ако ме разбираш![]()
Щом на практика нямаш възможност да търгуваш няма смисъл да се обсъжда дори![]()
Igra7a, викаш, че петък е ден на майстора и не се работинямам статистика , просто когато съм на добра печалба през седмицата предпочитам да не търгувам в петъка ... тогава имам възможност да правя друго и използвам тази възможност ... ако се случи да съм свободен и да знам че имам време да чакам сигнал ще седна , но ако знам че всеки момент трябва да се махна няма изобщо да се мъча ... ако ме разбираш![]()
Да но ти реално нямаш доводи да НЕ търгуваш петъците освен някакво недоказано съмнение, че няма да печелиш в този ден?
аз реално съм търгувал за цяло лято има няма 2-3 петъка и картинката не ми хареса от към движение на графиките ... единия петък имаше някакъв падеж на опции и е имало повече движение , но тогава просто нямах физическа възможност да седя пред компа .... общо взето това е мнението ми за петък че се изчакват някои новини .. ако няма такива се изчаква понеделник .. разбира се това е лично мое мнение .. интересно ми е да чуя и други мнения