Пробвай я на демо първо, сакстен казва че с нея си търгува успешно и аз съм търгувал на еврофранк с нея миналата година то има и опция дадена в поста на сакстен как примерно да си го направиш ако искаш само да купува или само да продава
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
работи коректно но е желателно да няма големи трендове защото след време ,там 24 часа или колкото си го дал трие нереализираните губещи ордери които са изоставени от тренда. общо взето то това е и идеята и на вцж
при швейц ефекгивноста на експерта който само купува спрямо тоз който продава и купува е по голяма щото шв. банка назад не знае, но след нова година те убиха волативоста и трябват нови настройки ,с по плитки таргети и тн.
при др валути е обратно -висока волативност и губи от силните трендови отклонения.
изобщо не напразно казвам че да търгуваш с експерт е не по малко сложно изкуство от колкото да го правиш на ръка
кяра ти е че не се кокориш постоянно пред монитора ,а през няколко часа или дни и вечер имаш време за сън
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
АбсолЮтно съм съгласен.Сега понеже евро/шфранк се задържа доста време в тесен рейндж,има смисъл да се пусне експерт за по дълго време.Но при другите двойки с висока волатилност трябва за всеки отделен ден да се препрограмира експерта.В смисъл че ще е полезен да се избегне чакането от няколко часа пред компа,но не и да го оставиш без надзор и донастройки с дни и седмици!работи коректно но е желателно да няма големи трендове защото след време ,там 24 часа или колкото си го дал трие нереализираните губещи ордери които са изоставени от тренда. общо взето то това е и идеята и на вцж
при швейц ефекгивноста на експерта който само купува спрямо тоз който продава и купува е по голяма щото шв. банка назад не знае, но след нова година те убиха волативоста и трябват нови настройки ,с по плитки таргети и тн.
при др валути е обратно -висока волативност и губи от силните трендови отклонения.
изобщо не напразно казвам че да търгуваш с експерт е не по малко сложно изкуство от колкото да го правиш на ръка
кяра ти е че не се кокориш постоянно пред монитора ,а през няколко часа или дни и вечер имаш време за сън![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е да то таман го настроиш по хисторито и ЦК почва с нови врътки![]()
saxsten, няколко дни успешно прилагам голямото куче. Дори вчера, по американската сесия, след като е изпълнил късата(аз и дръпнах ръчната, щото обърна посоката), е изпълнило и дългата през нощта! Що не я прегледаш, и по нея да спретнеш едно експертче!
GeorgiRR, тя тая система е толкова известна и има толкова много вариации мислиш ли че не са правени опити но едва ли са били успешни експертите, а и с тия скриптове за бързодействие си губи смисъла за пълна автоматизация
daniwin, знам, но ако може нещо да спести по нея. Например не ръчно да пускаш ордерите, а самата програма да ти ги пусне. А на тебе да остане само да коригираш лимита или стопа, що не!
аз си го коригирам. Правил съм го на 292 часа! Или компилирам на ново програмата като променя някоя цифричка от MagicNumberа, и всичко заспива!
то това на сакстен не се ли отнася за експерта на швейцареца че като мине определеното време и ти затваря ордера и губещ, а колкото системата единствено може да сложиш скрипт който да ти ги пуска в определен часПървоначално написано от saxsten
работи коректно но е желателно да няма големи трендове защото след време ,там 24 часа или колкото си го дал трие нереализираните губещи ордери които са изоставени от тренда. общо взето то това е и идеята и на вцж
аз си го коригирам. Правил съм го на 292 часа! Или компилирам на ново програмата като променя някоя цифричка от MagicNumberа, и всичко заспива!
има ли някой програмист да се опита да оправи един робот дето го купих но не ми пратиха ключ за реална сметка